ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські рятувальники врятувати від вогню житловий будинок не змогли

    18 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Закарпаття. Будинок у Бедевлі "пішов у небо"

    Ніхто, на щастя, не загинув!

    13 березня о 08:17 тячівським рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Заріка, що в селі Бедевля. Осередком загорання стала одна з кімнат будівлі, яка належить місцевій 30-річній мешканці. На момент виникнення пожежі у будинку нікого не було, тож помітили вогонь та повідомили до рятувальників сусіди відповідного дворогосподарства.
    На місце виклику прибули вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та рятувальники місцевої пожежної команди смт Тересва. Загалом працювало 7 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Вогонь дуже швидко розповсюджувався дерев’яною будівлею, однак о 08:33 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу та о 09:03 повністю ліквідувати її.
    Внаслідок пожежі знищено будівлю та майно, що знаходилось всередині, також частково пошкоджено крівлю прибудови на площі близько 3 кв.м.
    Імовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації та монтажу пічного опалення, однак остаточну причину та збитки встановлять правоохоронні органи.
    Травмованих та загиблих на пожежі не було.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору