ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як вилікувати застуду за допомогою молока

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів
    Чи можна лікуватись молоком

    З самого народження нас годували молоком. Це цінний продукт, який давав все необхідне організму для здоров'я і росту в дитячому віці. Кожна дитина і дорослий знає про корисні властивості молока.

    Цей продукт лікує від багатьох недуг, у тому числі від застуди. Розглянемо докладніше властивості молока і як його можна застосувати для лікування застуди.

    Деякі вчені стверджують, що цілющі властивості молока при застуді занадто перебільшені, але все ж вони є. Адже не дарма, наші мами і бабусі поїли молоком, коли застуда дала свої перші ознаки.

    Молоко має сечогінну дію на організм, що дуже важливо при захворюванні застудою. Тепле молоко сприяє потовиділенню. Інфекція виводиться з організму сечовипускальним шляхом і через потовиділення.

    Стакан теплого молока пробуджує апетит і знижує болючі відчуття в горлі. Якщо додати в тепле молоко шматочок масла - напій буде в один час лікувати горло, а масло змащувати запалені стінки горла.

    Молоко з високим відсотком жирності надає нам приплив енергії, що дуже важливо при захворюванні. Молоко дуже калорійне, випивши склянку ви збагачуєте на певний час свій організм корисними речовинами і енергією.

    Вживання молока особливо корисно при захворюванні бронхітом. Напій виводить мокротиння з бронхів. Щоб ефект лікування застуди був помічений в найкоротші терміни, додавайте в тепле молоко чайну ложку меду і шматочок масла. Цілющий напій можна пити занадто гарячим, щоб не пошкодити запалене горло. Пийте тепле молоко з добавкою меду та олії як мінімум два рази на день, особливо перед сном. Тепле молоко не тільки допоможе позбутися від недуги, але і впоратися з безсонням.

    Не рекомендується вживати молоко людям, з підвищеним інсуліном в крові, тим, хто не переносить лактозу і мають захворювання нирок і шлунково-кишкового тракту.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору