ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Націоналісти не дрімають! Наступний тиждень в Закарпатті може бути дуже неспокійним

    20 квітня 2024 субота
    79 переглядів
    Чи варто очікувати провокацій наступного тижня в Закарпатті?

    На Закарпатті наступного тижня відзначатимуть дві дати: річниця проголошення Конституції та Акту незалежності Карпатської України, а також 169-та річниця Революції та визвольної боротьби 1848-49 років в Угорщині, яке також традиційно відзначається у нашій області.

    Часто українські націоналісти проводили факельну ходу саме в той час, коли закарпатські угорці в Ужгороді покладали квіти до пам'ятника Шандору Петефі.

    Наступного ж тижня відзначення цих історичних подій будуть розведені в часі. Зокрема, у вівторок, 14 березня, свої заходи проведуть угорці. У середу 15 березня в Закарпатті буде вихідний день і будуть відзначати річницю проголошення Карпатської України, а вже 18 березня ультранаціоналісти проведуть свою "чорну ходу".

    Тим не менше, у зараз відбуваються події, які додають проблем правоохоронцям. Ультранаціоналісти взагалі ведуть себе агресивно і нещодавно напали навіть на мирну акцію дівчат, яка власне була направлена проти насилля.

    З іншого боку, у Хусті знову був зафіксований акт вандалізму. Невідомі облили фарбою пам'ятник героям Карпатської України, що є дуже провокативною акцією напередодні свят.

    Владі області та правоохоронцям потрібно вжити максимальних заходів, щоб запобігти загостренню ситуації.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ми повинні вирішувати самі, прийшов час! Вже нудить від інформації “незалежних” видань, які поливають брудом