ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчені назвали причину асиметрії тіла

    23 квітня 2024 вівторок
    360 переглядів
    Причини асиметрії обличчя

    Однакових людей не буває, так само як і не буває, щоб дві половинки нашого тіла були повністю симетричні. Так розпорядилася природа і з цим фактором доводиться лише змиритися. Деякі вважають це дивиною і недорозвиненим тілом.

    Вченими проведено ряд досліджень, щоб зрозуміти справжню причину асиметрії тіла. Одні вчені називають це сенсацією, коли інші не дають ніяких коментар з цього приводу. В ході досліджень, вчені завдяки дзеркальному відображенню двох половин тіла помітили, що дві частини тіла трохи відрізняються один від одного. Якщо подивитися на різницю половинок обличчя, то одна може бути ширше, інша вже і трохи витягнутої. Очі, за своєю формою і розмірами, теж може відрізнятись, так само як і губи. Чи не озброєним оком рідко можна помітити цей природний дефект, але він існує і коли ми помічаємо це розходження відбувається неусвідомлене невдоволення своїм тілом.

    Деякі люди помічають, що один черевик їм трохи тисне, коли друга нога ідеально підходить до розміру взуття.
    Вчені так само помітили, що ліва половина обличчя виглядає ніжніше і більш привабливою. Коли дівчина помічає цю різницю, намагається потрапляти в кадр фотографії саме привабливою стороною. У плані мімічного розвитку, права сторона більш розвинена, ніж ліва. Тому нам набагато легше підморгнути саме правим оком.

    Як вже говорилося раніше, що багато комплексують через поміченою різниці двох частин тіла. Найбільше, невдоволення своїм тілом проявляється у жіночої статі.

    Потрібно прийняти себе таким як є і ніякі хірургічні втручання не допоможуть з цим впоратися, тим більше, що ви можете тільки собі нашкодити. З цією особливістю тіла доведеться змиритися і намагатися якомога менше звертати на це увагу.
    Невдоволення собою і своїм тілом можуть привести до деякого стресу, а що ще гірше можна впасти в депресію.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору