ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спідня жіноча білизна заворожує чоловіків! (ФОТО+!)

    20 квітня 2024 субота
    373 переглядів
    8 українських брендів ефектної жіночої білизни

    До Вашої уваги — вісім брендів якісної та яскравої жіночої білизни від українських виробників.
    Вісім брендів якісної та яскравої жіночої білизни від українських виробників

    Спідня білизна задає настрій. Від неї великою мірою залежить, яку «музику» ви відлунюватимете: ніжну та ліричну; спокусливу та заворожливу; зухвалу та грайливу. На сьогодні в Україні є бренди, які забезпечать якість, чарівливість і гармонію «музики» кожної жінки.

    Серед їхніх колекцій можете обрати гарні комплекти і на щодень, і для особливого випадку. Така білизна має особливу енергетику, що відчуваєте тільки-но взявши її до рук. Певно, все тому, що випускають її невеликими тиражами, часто на певних етапах виготовлення віддаючи перевагу ручній роботі.

    Навіть більше – українські виробники готові здійснити вашу мрію, створивши ексклюзивну модель білизни. Тож ціна за комплект спідньої краси коливається в межах від 450 грн до 2 тис. грн – залежно від матеріалу, дизайну, індивідуальних побажань жінки.


    Жінка-муза - Evterpa Lingerie


    Пелюстковою ніжністю обдарована білизна бренду Evterpa Lingerie, котрий 15 березня святкуватиме дворіччя. В асортименті - комплекти ліфів і трусиків, манливі комбінезони, піжами, сорочки. Тут творять красу з мережива, атласу, батисту, м’якої сітки та приваблюють гармонійною пастельною кольористикою.

    Більшість замовлень бренд виготовляє індивідуально для клієнта, що додає шарму й унікальності комплекту для конкретної жінки.

    «Білизна Evterpa вирізняється передусім романтичністю образу та витонченістю деталей, а деякі моделі виготовляємо в одному екземплярі. Під час створення білизни використовується ручна робота. Значною перевагою є якість таких речей, оскільки всі шви міцно й акуратно закріплюємо вручну. Це знижує до нуля можливість натирання або якогось іншого дискомфорту», - резюмує для Еспресо.TV засновниця бренду Юлія Єрмолаєва.

    Тож, якщо ви бажаєте постати в образі музи, Evterpa Lingerie знає, що вам запропонувати (Евтерпа – одна з 9-ти муз давньогрецького пантеону).

    null

    null

    null


    Невинна сексуальність - Sea see you


    Творці Sea see you приділяють значну увагу комфортності білизни й при цьому вдало підкреслюють жіночність власниць трикотажних комплектів. Стиль їхньої білизни - невинна сексуальність.

    «Майже весь перший рік свого існування (бренду понад 2 роки. - Ред.) ми всі без виключення комплекти шили самі вдома. Коли обсяги почали зростати, почали шукати майстринь. Насправді, тільки тоді зрозуміли, що пошиття білизни - це дуже специфічний вид роботи: спеціальне обладнання, нитки, майстри, які вміють шити білизну. І це рівень, який неможливо повторити самостійно, якщо вдома не маєш цілого цеху. Розробка моделей, пошук матеріалів, фурнітури та пошиття зразків - це те, що ми робимо самі», - діляться з Еспресо.TV засновниці бренду Анжела Адаменко та Христина Халецька.

    Невдовзі Sea see you потішать новою весняною колекцією, а опісля - одягом для сну та купальниками.

    null

    null

    null


    Елегантність у кожному дні - Lace up


    «Усю білизну ми відшиваємо у власній невеликій майстерні, а не на автоматизованому великому виробництві. Тому частка ручної роботи справді велика. Починаючи від ескізів, авторських лекал, крою та завершуючи потайними швами і декором. Усе відшиваємо дуже маленьким тиражем», - розповідають творці бренду Lace up, заснованого 2014 року.

    Цей український бренд створює білизну для тих, хто цінує поєднання краси, елегантності та комфорту. Для тих, хто хоче щодня сяяти жіночністю.

    null

    null

    null


    Краса в природності - Leaf


    Лаконічна мереживна, трикотажна білизна від Leaf покликана підкреслювати природну красу жінки. Основну увагу творці бренду приділяють якості та приємності матеріалів.

    Не менш важливо, щоби власниця краси від Leaf почувала себе цілком комфортно. Найближчим часом бренд презентує чарівні нові моделі з сітки.

    null

    null

     


    Легка інтрига - O'SHE Lingerie 


    Створюючи елегантну та притягальну білизну руками (від крою до останнього бантика), бренд O'SHE Lingerie враховує індивідуальні особливості та потреби представниці прекрасного, щоби вона завжди почувала себе впевнено. Адже це змінює ходу, настрій, вираз очей.

    O'SHE прагне показати кожній жінці, що вона чарівна такою, якою є, та підкреслити її переваги, вміло приховавши недосконалості.

    «Мій принцип роботи дуже простий - я не продаю білизну. Завжди перебуваю по один бік із клієнткою. Ми разом вибираємо для неї новий образ. Візуальний образ, який ототожнюю з нашим брендом - це очі. Вони говорять про жінку все: наскільки вона щаслива або нещаслива, наскільки рішуча або невпевнена зараз. Мені здається, є окремий вираз очей - в очах жінки, яка носить білизну O'SHE, завжди є легкість та інтрига», - розповідає Еспресо.TV засновниця бренду Наталія Кошеля.

    null

    null

    null

     


    Естетика та лаконічність - Weird Bird


    Творці бренду Weird Bird мають на меті підкреслювати естетичність жіночого тіла. Це одна з причин, чому не випускають білизну з push up. «Ми прагнемо зміцнити любов жінок до свого тіла. Weird Bird - це перша крапля в океані самозамилування і здорового егоїзму», - пише про себе бренд.

    У колекціях Weird Bird знайдете цілком лаконічні, тонко декоровані моделі, а також білизну з пікантними родзинками.

    null

    null

     


    Зваблива ніжність - Folie Lingerie


    Folie Lingerie розпочав тішити жінок красою спідньої білизни у вересні 2015 року. У своїх моделях бренд переплітає ніжність і сексуальність, не забуваючи про комфортність комплекту. Усе для того, щоби жінка відчувала себе чарівною у будь-який час.

    null

    null


    Тонка спокуса - KRALYA lingerie


    «Я справжня краля!» - скажете ви, одягнувши звабливий комплект KRALYA lingerie. Його творців Еспресо.TV застало саме в час активної роботи над весняною колекцією.

    «Ручна робота створює імідж унікальності, неповторності. Але ми не використаємо лише ручну роботу, наша білизна створена за допомогою професійного обладнання висококваліфікованими швачками та конструкторами. Це забезпечує високу якість, і кожна жінка може бути спокійна, що білизна від KRALYA lingerie не зіпсується після першого ж прання», - пояснюють засновники бренду.

    Моделі від KRALYA приваблюють спокусливим дизайном, гармонією кольорів і красою мережива. Така білизна буде до смаку тим, хто хоче чарувати своїм пристрасним, і при цьому не вульгарним, образом. 

    null

    null

    null

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Al Oshe.

    Коментар: 

    Создатель O’she lingerie Наталья Кошеля разлучница! Она бросила своего мужа, разбила чужую семью и принесла горе и несчастье многим людям, в том числе маленькому ребенку у которого забрала отца!