ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

32-річний громадянин Румунії втратив вантажівку вартістю понад 206 тис. грн. (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє!

    А все — через тютюнову контрабанду!

    Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами. До цієї роботи активно залучають і прикордонних службових собак. Часто сума оцінки вилучених авто в десятки разів перевищує суму контрабандної тютюнової продукції.
    На Закарпатті, через спробу незаконно перемістити через кордон сигарети, 32-річний громадянин Румунії втратив вантажівку вартістю понад 206 тис. грн.
    Для перетину кордону іноземець, який керував вантажним автомобілем “Сканія”, обрав пункт пропуску “Дякове”. У ході поглибленого огляду транспортного засобу, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками фіскальної служби, виявили тютюнові вироби різних марок.
    Цигарки чоловік приховав використовуючи конструктивні особливості кабіни вантажівки. Виявити сховок прикордонникам допомогла службова собака, спеціально навчена на пошук тютюнових виробів.
    Загалом правоохоронці дістали та вилучили 560 пачок сигарет на загальну суму 9 тис. 778 грн. Також вилучили й транспортний засіб, який оцінили у 206 тис. 280 грн., повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору