ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Мукачеві спасли дівчину,яка хотіла стрибнути з моста (фото)

    29 березня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    Дівчина із Мукачева хотіла стрибнути з мосту

    Інцидент мав місце близько 22:30 на мосту, який сполучає мікрорайон Росвигово (вулиця Ужгородська) та центральну частину міста (вулиця Беляєва).

    Як нам розповів постійний читач Mukachevo.net, який став не просто очевидцем інциденту, а й викликав поліцію на місце подій, близько 22:30 дівчина віком близько 20 років перелізла через перила і стояла по той бік перил, тримаючись за них. Усе виглядало так, розповідає очевидець, що дівчина хотіла стрибнути з мосту.

    Її фактично врятували 3-є хлопців, які в цей час саме йшли мостом: один з хлопців спіймав дівчину за руку і не відпускав, допоки 2-є друзів не допомогли йому перетягнути дівчину через перила назад на пішохідну частину мосту. Хлопці разом з іншими очевидцями дочекалися разом з дівчиною патрульних, намагаючись її заспокоїти.

    Водночас, дівчина пояснювала, що начебто не планувала стрибати, точніше наголошувала, якщо би хотіла стрибнути, то стрибнула.

    Коли прибув екіпаж патрульних, то з’ясувалося, зазначає очевидець, що дівчина не вперше намагається таким чином привернути до себе увагу: одного разу, зі слів патрульних, саме цю дівчину вже начебто «знімали» з даху багатоповерхівки.

    За попередньою інформацією, яку з’ясували на місці патрульні від самої дівчини, вона має певні психічні розлади і перебуває на обліку в лікарні. Дівчина мешкає не в Мукачева, а в одному із сіл району.

    Наразі редакція намагається з’ясувати офіційні деталі інциденту від правоохоронців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору