ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як поводяться знаки Зодіаку, коли до них прийшов повний Капець

    28 березня 2024 четвер
    84 переглядів
    Як ведуть себе знаки зодіака в складній ситуації

    У житті кожного з нас обов’язково рано чи пізно трапляється якась надзвичайно важка проблема. У народі це нині іменується дивним словом КАПЕЦЬ

    ОВЕН
    Гордий товариш Овен, якщо його наздожене ворог, в даному випадку – Капець, то він з ним впорається. І не важливо який Капець. І стороння допомога не потрібна. Без криків – гордо підніме голову, спокійно піде і спокійно вирішить.

    ТЕЛЕЦЬ
    Цей впорається. І потім розповість. Всім і про все. По радіо. Ні, напише в газету. Ні, краще по телеку. Ні, дасть знати в інеті. Щоб вже точно дізнався кожен.

    БЛИЗНЮКИ
    Ці не кинуться в боротьбу самі. Поділяться Близнюки. Але не з кожним. Виберуть Овна. Не вдасться з Овном, перекладуть Капець на Стрільця.

    РАК
    Капець тільки почне наближатися, цей почне нити. Апогей ниття настане в кульмінаційний момент зустрічі Рака з Капцем, як то кажуть віч-на-віч. Щоб тільки заткнути це ниття, знайдеться товариш, який візьме Капець цілком на себе. Мало того, перемігши Каец, витре сльози у Рака, заодно і його шмарклі. Якщо герой скоренько не знайдеться, то чудесним способом Рак і сам прекрасно впорається. Залишилося питання: «Чого нити-то було?».

    ЛЕВ
    Як тільки увійде Капець в життя Лева, він скличе всіх від малого до великого. Зібравши повний аншлаг, Лев без церемоній демонстративно переможе Капець. Потім – поклониться, збере квіти, роздасть автографи і гордо покине збори.

    ДІВА
    Ця впаде в смуток. Особливо гострі переживання налинуть, якщо прихід Капцю не був спочатку запланований нею. Але трохи розкинувши мізками, Діва в обов’язковому порядку відшукає гідне рішення. І не тільки знайде – висновки неодмінно зробить!

    ТЕРЕЗИ
    Цей обов’язково зважить Капець. Потім ще разок зважить Капець. Після «контрольного» зважування, швидше за все, зрозуміє, що Капцю забагато на одного і сповна відважить його найближчим з оточення – Леву або Овну. Спробує відважити і Діві, але це закінчиться провалом. Для приходу Капцю у Діви є суворий розклад.

    СКОРПІОН
    Кине пильний погляд на Капець. Виголосить задумливо з плавним переходом на веселощі: «Ну, це ж Капець просто якийсь!” І все! Вже забув.

    СТРІЛЕЦЬ
    Засмутиться. Вдариться в веселощі. Посміється над собою (знайде привід), над сформованим Капцем (також знайде привід), пригадає всі Капці, що трапилися в його біографії, про що неодмінно розповість світу і викине з голови. Не минувший сам собою Капець дістанеться для вирішення тим же: Леву або Овну.

    КОЗОРІГ
    Відразу буде шукати відмазки від Капця будь-якими засобами, мотивуючи свої дії небажанням напружуватися. Дивно, але, в основному, ця тактика спрацьовує. Якщо не спрацює, то Козоріг своїми силами впорається, як можна краще.

    ВОДОЛІЙ
    Проявить при зустрічі Капця цікавість, приступить з захопленням до вивчення. Зробить багато відкриттів. Про що, можливо, видасть книгу. При виявленні факту приходу схожого Капцю засумує і відправиться на пошуки Скорпіона. Від чого Капець не зникне (відмазка Скорпіона буде миттєва і серйозна), але смуток Водолія стане покидати.

    РИБИ
    Схожі в чомусь з Раком, але тихіші. А тому Капець у Риб не підлягає вирішенню – він довічний. Борються з цією оказією Риби самостійно без сторонньої допомоги, та вони на неї вже й не сподіваються…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору