ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві чоловік викрав маршрутку і поранив поліцейського (фото)

    18 квітня 2024 четвер
    40 переглядів
    У Києві чоловік викрав маршрутку та при втечі застосував зброю

    Викрадач маршрутки чинив збройний опір поліцейським
    У Дніпровському районі Києва чоловік викрав маршрутне таксі. При спробі затримання він протаранив автомобіль і поранив поліцейського з пістолета. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

    "Попередньо встановлено, що спочатку патрульним повідомили про підозрілого чоловіка з великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишко. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, погрожував водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю", - повідомляють в поліції.
    Зловмисник сів за кермо і поїхав, продовжуючи стріляти у патрульних. Правоохоронці у відповідь застосували табельну зброю для зупинки автобуса шляхом його пошкодження. По дорозі зловмисник зіткнувся з легковим автомобілем, але продовжив рух. Незабаром зупинився в приватному секторі, кинув маршрутку і почав тікати. На станції міської електрички він поранив у ногу співробітника поліції, який намагався його затримати.
    Зараз переховується правопорушник у приватному секторі. На його пошуки задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ і кінологів. Інформація про постраждалих і всі обставини події уточнюються.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору