ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчені встановили, в якому віці жінки стають одержимими сексом і швидкоплинними зв'язками

    16 квітня 2024 вівторок
    73 переглядів
    В якому віці жінки вдвічі більше думають про секс

    Американськими вченими з Університету Техасу був проведений ряд досліджень і тестувань, який показав, в якому віці прекрасна стать найбільш часто приймає пропозиції про випадковий секс і навіть ініціює їх сам.

    Вчені вважають, що перетин жінкою кордону в 30 років включає певні фізіологічні процеси в організмі, які змушують жінок думати про секс в два рази частіше, ніж до досягнення ними тридцятирічного віку.

    Подібні думки прямо впливають і на вчинки жінок, які в цьому віці розуміють, як швидко летить час, і все частіше замислюються про своє подальше майбутнє.

    Результати проведеного дослідження були опубліковані в науковому виданні Особистість і індивідуальна, в якому вчені довели, що саме біологічний годинник жінки, закладені в неї мудрою природою, впливають на її думки і вчинки після певного віку.

    Після 30 жінки частіше думають про потомство, а біологічні ритми змушують жінок ставати більш ініціативними в сексі. На думку фахівців, у жінки від 29 до 45 років поступово знижується репродуктивна здатність, що змушує її все частіше хотіти сексу. Тому саме в цьому віці, навіть жінки, які мають постійного партнера або чоловіка, частіше погоджуються на швидкоплинні одноразові інтимні стосунки.

    Вчені Університету Техасу заявили, що, опинившись у категорії "низькою фертильності", жінки відчувають зростання статевого потягу і у них частіше виникають сексуальні фантазії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору