ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як боротися зі спокусою шкідливої їжі

    18 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Методи породьби зі спокусою перед шкідливою їжею

    Перед спокусою важко встояти, тим більш, якщо це стосується шкідливої, але дуже смачної їжі. Пора оголосити війну смачній їжі, так як вона сильно псує фігуру і призводить до ряду захворювань.

    Як боротися зі спокусами? Коли фантастичний запах гамбургерів і свіжої випічки так приваблює.

    Якщо ви перебуваєте на дієті, отримали зарплату, в голові відразу з'являється думка про те, щоб якось себе побалувати. Але це головна проблема вживання шкідливої ​​їжі, коли наша підсвідомість і погані бажання перемагають здоровий розум. Перш за все, потрібно підготуватися до боротьби з спокусами. Спокуса - бажання чогось забороненого. Як правило заборонені продукти дуже смачні і перед ними дуже важко встояти.

    Методи боротьби:

    1. Навіювання. Коли ви на дієті, знаючи що шкідливі продукти перекреслять тижневі старання, потрібно пам'ятати про це в першу чергу. Пам'ятайте, для чого ви сидите на дієті і пам'ятайте про те, що ваші бажані результати повинні бути сильніше спокуси. Адже ви хочете бути здоровим і привабливим? Шкідлива їжа не дасть цього, а навпаки все зруйнує. Відкрийте кілька статей і почитайте про те, до чого призводить шкідлива, але смачна їжа.
    2. Публічна боротьба. Розкажіть всім своїм друзям, родичам і колегам про те, що ви боретеся із зайвою вагою. Нехай вони знають, що ви дотримуєтеся здорового способу життя і не їсте шкідливу їжу. Ваше коло спілкування буде постійно запитувати про результати боротьби і якщо ви не можете стримати перед собою обіцянку не їсти шкідливу їжу, тоді вам стане соромно перед знайомими, що вони в якійсь мірі підтримали вас, а ви не виправдали їх очікування. Почуття сорому змушує нас замислитися про багато чого і добре допомагає впоратися з проблемою.
    3. Емоції. Нехай ваш кожен день буде наповнюватися щастям, коли ви будете знати, що не здалися в боротьбі зі спокусами
    4. Не виправдуйтеся. Через кілька тижнів дієти і боротьби з спокусами хочеться себе якось нагородити. Найчастіше люди думаю про те, що вживши один гамбургер за стільки часу ніяк не вплине. Це виправдання себе і своїх бажань. Поверніться до прочитання корисних статей про шкоду подібної їжі.
    5. Не здавайтеся. Уявіть, що ви займаєтеся скелелазінням. Ви на вірному шляху і забралися на кілька кілометрів вище. Залишилося зовсім небагато і ви у вершини найвищої точки. Якщо ви в процесі підйому на гору, з'їсте порцію забороненою їжі, значить ви впали і вам доведеться цей шлях долати знову. Ви хочете впасти в прірву через одного маленького шматочка пирога?

    Насправді все спокуси це самонавіювання в нашій голові. Ми чуємо запах, бачимо очима красиві, але шкідливі страви і мозок хоче їх з'їсти. В першу чергу працюйте над маніпуляціями мозку, через які бувають серйозні проблеми.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору