ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названо основні плюси сну голяка

    28 березня 2024 четвер
    62 переглядів
    Спати голяка корисно для здоров`я

    Яка жінка встоїть перед красивою нічною білизною? Сексуальний нічний одяг дуже привабливий і жінка часто задається питанням вибору зручної шовкової піжами або міні нічного сукні з рюшами, щоб максимально спокусити свого партнера. Вибір стоїть перед кожним індивідуально, можливо ваш коханий любить бачити вас в різноманітній нічній білизні, але спати голяка, як доведено вченими, дуже корисно.

    Ми закутуємо себе в кайдани одягу не тільки під час неспання, але й уві сні. Але наше тіло теж хоче дихати і єдина можливість є в темний час доби, коли ви потрапляєте в царство сну.

    Вчені довели, що спати голяка корисно для всього організму і емоційного стану:

    1. Існує таке поняття, як циркадний ритм сну - це, коли під час глибокого сну, температура тіла знижується. Нічне вбрання або піжама не дає природному процесу знизити температуру тіла, щоб ваш сон був безперервним. Це призводить до частих пробуджень серед ночі і безсонні. Відмова від нічної одягу значно поліпшить ваш сон, як показали дослідження Американської академії медицини сну.
    2. Спати голяка, особливо корисно для жіночого організму. Коли тіло вільно дихає це позитивно впливає на інтимні органи.
    3. Спати голяка, особливо зі своїм партнером призводить до більш частого заняття сексом. Коли ви спите, образно кажучи, в чому мати народила - це говорить про готовність до ранкового сексу. Зазвичай жінки переживають з приводу свого зовнішнього вигляду, але якщо спати голяка ці проблеми автоматично зникають. Ваші тіла стикаються, що дає можливість краще відчувати один одного на протязі всієї ночі.
    4. Сон голяка призводить до поліпшення стосунків чоловіка і жінки. Стає більше сексу, а коли в особистому житті все добре це зменшує ризик отримання стресу. Вченими також доведено, що сон голяка знижує рівень запалення кишечника.
    5. Тим, хто ненавидить приймати ранковий душ, сон голяка рекомендується, так як голе тіло в процесі сну не буде потіти. Тому можете більше часу приділити сну і не приймати ранковий душ.

    Одягати піжаму, після сну її знімати забирає багато часу, тому дійсно спати оголеним має дуже багато позитивних сторін. Але вибір залишається завжди за вами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору