ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

АТОшнні борці з корупцією зустрілися з одним з очільників прокуратури Закарпаття (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    68 переглядів
    АТОшники підтримають прокуратуру Закарпатської області у боротьбі з корупцією

    Вчора, 24 лютого, в Ужгороді відбулася зустріч керівників громадських організацій учасників бойових дій в АТО з заступником прокурора Закарпатської області Андрієм Манькутом.

    Зі сторони атовців у обговоренні питань боротьби з корупцією в органах державної влади та місцевого самоврядування взяли участь в.о. голови Ужгородської філії “Української асоціації інвалідів АТО” Руслан Ференці, голова “Армії гідності Закарпаття” Петро Горзов та “Люстраційної комісії Закарпатської області” В’ячеслав Харченко.

    Воїни повідомили Андрію Манькуту, що беруть під особистий контроль розслідування резонансних справ із затримання на хабарницьких статтях першого заступника Ужгородського міського голови Іштвана Цапа та депутата Закарпатської обласної ради від «Єдиного центру» Романа Каптоли, адже за інформацією отриманою ветеранами політичні господарі вказаних осіб готові викласти чималу суму задля спуску на гальмах цих гучних корупційних справ.

    Заступник прокурора Закарпатської області запевнив, що доведення справ про хабарництво є справою честі для прокуратури і доказова база дає підстави стверджувати, що корупціонери понесуть справедливе покарання.

    Також на зустрічі обговорювалось питання недопустимості використання атовців у сумнівних оборудках з землею та шляхи подолання цієї проблеми.
    4274-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору