ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дерюгіна обурена жахливими умовами для тренувань в Україні

    29 березня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    В Україні жахливі умови тренувань, заявила відома гімнастка Дерюгіна

    Відома гімнастка, яка двічі була абсолютною чемпіонкою світу, Ірина Дерюгіна заявила, що гірших умов для тренування з художньої гімнастики, ніж в Україні немає ні в одній країні світу. Заслужений майстер спорту СРСР в ефірі телеканалу NewsOne.до питання ведучого, чи мають моральне право українські спортсмени виїжджати з України і змінювати громадянство, поставилася філософськи.

    "Ви знаєте, особисто я шалено люблю свою країну і роблю для цього нереальні речі. Я об'їздила весь світ, але знаю, що гірше, ніж у нас умов для тренувань немає ні в одній країні світу. Гірші умови - у нас", - відповіла чемпіонка світу.

    За її словами, в цьому спорті люди отримують професію, отримують можливість досягти чогось у житті. Не варто очікувати золотих гір, головне – займатися улюбленою справою.

    Екс-дружина Олега Блохіна висловилася, що спортсмени не повинні виїжджати з рідної країни, оскільки потрібно боротися за неї і прославляти. Варто відзначити також, що згідно з опитуванням, більшість людей проголосували за те, що спортсмени мають право виїхати з України і сміливо отримувати громадянство іншої країни. Така статистика дуже засмутила чемпіонку.

    "Якщо так думає народ України, значить, у нас сьогодні немає людей, які люблять і борються за Україну", - сказала вона. Також Дерюгіна додала, що Україна – чудова країна, але "люди, які повинні допомагати населенню і країні вижити, не виконують свої функції, перебуваючи на головних постах", - підсумувала Дерюгіна.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору