ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про сексуальні уподобання знаків Зодіаку

    29 березня 2024 п'ятниця
    213 переглядів
    Сексуальний гороскоп для знаків Зодіаку

    Кожен знак Зодіаку має не тільки набір поведінкових і психологічних прийомів, але і власні сексуальні уподобання, знаючи які легко спокусити кого завгодно.

    Овен

    Овни — дуже сексуальні люди, але не робіть помилки на їх рахунок: в романтики вони потребують нітрохи не менше. Зустрічі на одну ніч і випадкові зв’язки — не для них. Більшість Овнів розцінює нові знайомства як цікаву пригоду. Розкутий секс допустимо для них тільки з добре знайомим і улюбленим партнером. Якщо Овен знайшов постійного партнера, він не побоїться найсміливіших сексуальних експериментів, хоча для рішучості може прийняти пристойну дозу алкоголю.

    Овен постійно буде твердити вам, що ви чарівні. Якщо незнайомець на вулиці зробив вам комплімент, будьте впевнені: це старий добрий Овен не встояв перед вродженим інстинктом. Овнів привертають фізична краса і репутація. Нездатні встояти вони і перед гострим інтелектом. Щоб привернути увагу Овна, необов’язково бути фотомоделлю, але в вас має бути щось незвичайне і сексуальне. Овен повинен закохатися в людину, перш ніж вступити в зв’язок з Ним або з нею, хоча згодом такий зв’язок може перерости в чисто фізичне захоплення. Овни не люблять кривдити людей, і іноді може здатися, що ними керує партнер. Але якщо Овен буде слідувати за своїм партнером постійно, такі відносини йому швидко набриднуть, і він почне підшукувати собі нового партнера. Дивно, але Овен може залишатися абсолютно байдужим до сексу і контролювати свої почуття. Овни люблять контролювати відносини. Якщо вони відчують, що керують ними, то можуть швидко охолонути. Якщо партнер заводить Овна сексуально, то сексуальний апетит Овна може виявитися просто невгамовний. А вже якщо ні, то вибачайте!

    Вас напевно зачаровують в партнері-Овні рухи його губ і рота. Користуватися губами Овни вміють, як ніхто інший. Їх рот постійно посилає сексуальні сигнали. Якщо ж ви Овну не сподобалися, то він зможе змусити вас відчути себе справжньою невидимкою. Ви для нього просто перестанете існувати. Випиваючи з Овнами, уважно стежте за ними. Вони можуть підморгувати вам, але не слід розцінювати їх поведінку як сексуальний сигнал. Можливо, це просто нервовий тік, від якого так важко позбутися.

    Давайте перейдемо до конкретних деталей. Гарні Овни чи ні? Так, дуже, якщо ви хочете це почути. Тільки, коли бувають в настрої, ось правдива відповідь. Повинна додати; що, коли Овни чогось не хочуть, вам ні за що не примусити їх. Це просто неможливо.
    Овни потребують тепла і люблячого партнера, схожого на них. Їм потрібен сексуальний партнер. Секс відіграє для Овнів дуже важливу роль у відносинах. Якщо партнер заводить їх сексуально, такі відносини триватимуть дуже довго. Грайте з Овнами жорстко, будіть їх цікавість — ніщо так не сприяє зміцненню відносин з ними. Найкращим партнером для них буде той, хто так само, як і вони, сміливо йде на експерименти. Якщо ваше уявлення про секс обмежено подружньою спальнею — забудьте про Овнів! Літаки, поїзди, автомобілі — ось ідеальні місця для сексу з Овном.

    Якщо під час занять любов’ю ви зробите щось, що не сподобається вашому партнерові-Овну, він не забуде вам про це сказати, причому досить детально. Але якщо ви спробуєте зробити те ж саме, Овна і слід прохолоне. Секс з Овном — нелегка справа. Щоб зважитися на це, потрібно володіти незвичайним почуттям гумору.

    Телець

    Тельцям потрібен партнер, який дозволить йому домінувати. Відносини типу «собака-кішка» йому не підходять. Час від часу між партнерами можуть проскакувати іскри, і це непогано — дуже оживляє спілкування в спальні. Але постійних докорів і уколів Тельці не потерплять. Це їм не подобається, і їх партнери повинні це розуміти. Задовольнити вибагливого Тельця досить складно. Літні Тельці усвідомлюють це, але в молодості їм цього не дано.

    Чим старшою стає Телець (раджу почекати — не пошкодуєте!), Тим краще стає його сексуальне життя. Тельці постійно експериментують і прагнуть до нового, в той час як інші знаки Зодіаку (не вказувати пальцем!) Цілком задоволені повторенням пройденого. Тельці можуть повторюватися, але експерименти для них — солодші за мед і вина. Для пари, яка переступила за сорок, такий підхід — суще благословення. Ви заміжня або живете з нудьгуючим Тельцем? Просто скажіть якось ненароком, що вам би хотілося позайматися сексом в човні, і ви відразу ж побачите, як зміниться настрій вашого зануди. Але не чекайте, що ваше бажання здійсниться десь в Сіднейській затоці. Тельці не люблять йти далеко від будинку. Швидше за все все закінчиться з іграшковими човниками у ванній, але не хвилюйтеся: навколо вас буде достатня кількість свічок, щоб обстановка виявилася цілком романтичною.

    Цей знак любить домінувати в любові. Якщо Телець запевняє вас, що це не так, значить, він ще не до кінця усвідомив власну сексуальність. Таке може статися тільки на ранніх етапах відносин, але з плином часу Телець просто зобов’язаний розкрити свої справжні фізичні потреби. Якщо він цього не зробить, то буде страждати і мучитися, а ваші відносини перетворяться на справжні тортури. Не очікуйте, що Телець буде твердити вам, як він вас любить. Цей знак висловлюється діями, а не словами. Заняття любов’ю для Тельця — це мистецтво, він пишається тим, що приніс вам задоволення. Якщо це не так, не варто його обманювати. Телець — дуже сексуальний знак. Секс для нього полягає не тільки в самому акті, але і в тому, як він сидить, схрещує ноги, а також в манері одягатися. За цими ознаками легко здогадатися, як Телець до вас ставиться. На етапі романтичного залицяння Телець одягається за останнім писком моди. Телець ж з розбитим серцем являє собою сумне видовище.

    А тепер, будь ласка, не зрозумійте мене неправильно. Пам’ятайте, що Телець не захоче бути разом з вами постійно. Це ви зобов’язані пам’ятати і думати про нього або про неї весь час.

    Повільні, довгі, ніжні поцілунки — улюблене заняття Тельців. Якщо ви спробуєте відкинути їх залицяння, вони не підуть на сексуальний контакт, як би ви не прагнули. Тельцю не важко буде знайти партнера, який оцінить їх ласки по достоїнству.

    Тельці — вправні коханці. Вони знають, як принести задоволення, підняти настрій, приголубити. Але у відповідь ви повинні відплатити їм любов’ю. Пам’ятайте, що Тельцю завжди потрібна увага. Ви повинні відчувати, коли потрібно відступити — адже Телець про це не скаже, вам доведеться здогадуватися самим. І ніколи не квапте і не підштовхуйте свого партнера-Тельця.

    Сексуальні потреби Тельців дуже великі, але їх в змозі задовольнити будь-яка людина зі здоровим апетитом до любові. Тому якщо ваш партнер — Телець, просто розслабтеся і отримуйте задоволення.

    Близнюки

    Прочитавши все вищесказане, ви можете подумати, що в ліжку вам доведеться демонструвати чудеса акробатики, щоб задовольнити найвибагливішого Близнюка, але це зовсім не так. Близнюки хочуть мати партнера, який буде готовий разом з ним домагатися досконалості в заняттях любов’ю і робити це найбільш спокусливим чином. Мова йде не просто про відточену техніку (хоча і це важливо), але швидше за увагу і теплоту.

    Секс для Близнюків — це спосіб життя. Вони використовують сексуальну привабливість для того, щоб отримати все, чого вони хочуть — в любові, на роботі і навіть від своїх друзів. Якщо вас це не влаштовує, Близнюки зможуть оточити вас такою увагою і турботою, що ви з радістю вибачте їм все, що завгодно. Близнюки здатні домогтися чого завгодно простим рухом пальчика. Такі люди здатні фліртувати навіть з тваринами. Коли Близнюк входить в кімнату, всі відчувають вітер змін. Не помітити це може тільки товстошкірий слон. Близнюки буквально випромінюють сексуальність, хоча самі не розуміють, як це у них виходить. Принаймні, мені так здається. Я багато разів намагалася дізнатися, як вони це роблять. Ви ні за що не згадаєте, хто з вас почав розмову, але вступите ви в бесіду миттєво. Близнюки славляться тим, що привертають партнерів, ображаючи їх, але вони не єдині, хто вдається до подібної тактики (згадаймо хоча б Риб).

    Прямолінійний підхід Близнюків до життя не дозволяє їм брехати. Це не означає, що вони не можуть обдурити свого партнера. Я хочу сказати, що брехня рідко їм вдається. На них величезними буквами написано: «Я тільки що переспав з твоєю найкращою подругою». Якщо вони починають брехати, це стає ясно з першого ж слова. Близнюки — громадські істоти. Вони познайомлять вас з такою великою кількістю людей, що ви обов’язково знайдете в цьому колі когось, хто підійде і вам.

    Близнюки не страждають надмірною скромністю і сором’язливістю. Вони пишаються своїм тілом. Якщо, йдучи по вулиці, ви ненароком заглянули в чуже вікно і тут же відвели погляд (а може, й ні), тому що господар квартири розгулює по ній голяка, ви напевно побачили Близнюка. І можете бути впевнені, ваш погляд його не збентежив! Така риса характеру може виявитися досить незручною, якщо ви живете з Близнюком, а в гості приїхала тітонька Ніна.

    Зворотним боком любові до власного тіла є те, що близнюкам не потрібен емоційний зв’язок для сексу. Секс для такої людини не означає безумовної прив’язаності. Близнюки спалахують і гаснуть подібно лампочці, у них немає часу на романтичні марення. Вони люблять секс.

    Він грає дуже важливу роль у відносинах, Близнюки цінують хороший секс, хоча воліють, щоб він не був пов’язаний з якимись зобов’язаннями. Не варто в шостій ранку розпитувати Близнюка про те, що ж вам тепер робити.

    Близнюки люблять спокійне життя і не бояться зізнатися в тому, що дивляться нічні серіали. Вони цілком можуть відправитися на гучну вечірку після того, як фільм закінчиться. Вони люблять розмовляти про «мильні опери» так, немов події ці цілком реальні. Не обманюйте себе на їх рахунок. Намагайтеся завжди бути відверті з Близнюками, тільки так ви заслужите їхню повагу і зміцните ваші відносини.

    І навіть якщо ваші відносини обмежуються однією ніччю (хоча мені прекрасно відомо, що я не повинна була б цього говорити), ця ніч запам’ятається вам надовго. Не зрозумійте мене неправильно, я не підштовхую вас до випадкових зв’язків із Близнюками. Я Скорпіон і твердо вірю в те, що світом править справжня любов. Але все ж секс із Близнюками дприніс масу приємних хвилин багатьом людям!

    Рак

    Для цього знака Зодіаку основне — це безпека. Якщо ви хочете, щоб ваш друг задумався про те, щоб лягти з вами в ліжко, сміливо говоріть йому, що любите. Інакше подібна думка просто не прийде йому в голову.

    Раки швидше запросять вас до себе, ніж прийдуть в ваш будинок. На власній території вони відчувають себе впевненіше. Якщо ж вони все-таки прийдуть до вас, то, прокинувшись серед ночі, ви виявите їх на кухні за чашкою кави з вашим сусідом, що обговорюють проблеми любовного життя.

    Раки — розуміючі і чуйні коханці. Їм достатньо лише раз сказати про те, до чого ви звикли, а чого не терпите в своїй спальні. Вони відразу ж запам’ятають ваші слова і наступного разу постараються доставити вам максимум задоволення. Вони цінують увагу, тому не думайте, що вам вдасться просто відлежатися на спині. Ви повинні віддати не менше, ніж отримаєте.

    Якщо ви щасливі, то і ваш партнер відчує себе щасливим. Раки потребують емоційного зворотного зв’язку з близькою людиною. Якщо ви вирушили на роботу нещасним, то господи збережи тих, з ким працює ваш партнер. Раки поширюють тугу зі швидкістю лісової пожежі. Вони не соромляться повідомляти оточуючим про те, що сьогодні не в настрої. Для них це абсолютно природно.

    Тільки спробуйте приховати свої емоції від коханця-Рака, і ви отримаєте серйозні неприємності. Ваш коханець зуміє зробити ваше життя просто кошмарним, оскільки сам буде відчувати себе нещасним. Похмурий Рак буде з тугою дивитися на те, як ви будете веселитися на вечірці. Запевняю вас, ваші веселощі довго не триватимуть! Якщо ви скривдите Рака або зробите його нещасним, цю рану швидко не залікувати. Рак — боєць і спробує виправити ситуацію першим. Оскільки ви ніколи не можете бути повністю впевненим, що криється за цією сліпучою посмішкою, чому б не спробувати ще один комплімент? Шкоди від цього не буде, а користь може виявитися дуже великою.

    Любов і секс йдуть рука об руку. Нечасто можна виявити Рака втягнутим в відносини, які не зачіпають його емоційно — хіба що в усьому винен алкоголь. (Не забувайте, що Рак може сп’яніти з першого ж келиха!) Не ревнуйте, якщо ваш улюблений Рак фліртує з вашими друзями і подругами. На нього ви завжди можете покластися. Якщо він фліртує, значить, просто вирішив підтримати когось емоційно. Насправді, якби люди, народжені під цим знаком, не відрізнялися підвищеною пристрасністю, я б порекомендувала їм ставати священиками. Вони здатні вислухати сповідь і зберегти таємницю, одночасно задовольнивши власну цікавість.

    Не забувайте давати, і вам воздасться сторицею (ух ти, я і сама заговорила, як священик!). Але якщо в любовних іграх ви будете егоїстичні, то краще відразу упаковуйте валізи. Заняття любов’ю з Раком настільки приємні і вишукані, що не відповідати цьому спокуснику тим же просто неможливо. Він заслужив любов і підтримку.

    Лев

    Неважливо, скільки часу вам буде потрібно на те, щоб привести себе в порядок, до приходу Лева ви повинні виглядати бездоганно, що має на увазі і готовність негайно кинутися з ліжко. Лев цінує партнерів — все одно, на все життя або на одну ніч, — які здатні стежити за собою. Будь ласка, не забувайте про це. Лев навіть в пригніченому стані ніколи не знизить планку.

    Життя для Лева — це любов, секс і взаємини. Ці три елементи нерозривні. Відносини без сексу дуже швидко надокучають Леву. Якщо вчасно не змінити положення, він постарається знайти собі іншого партнера. Навіть юні Леви постійно підштовхують відношення до наступного етапу — їх кличе дух пригод і здорового авантюризму. І це не образа. Неважливо, наскільки ви гарні і яка хороша ви людина, як тільки молодий Лев засвоїв життєвий урок, який ви могли йому дати, він негайно кинеться на наступний.

    Леви не бояться займатися любов’ю в публічних місцях. Пристрасть до веселощів і пригод переважує прагнення до спокою і самоти. Лев завжди вважає за краще знаходитися ззовні, а не всередині, але високі запити і тут не знижуються. Пилові кути не для гордих Левів.

    А що можна сказати про скривдженого Лева? Не потрібно багатої уяви, щоб уявити собі пораненого лева. Образа, холодність, використання сексу в якості зброї — все це буде пущено в хід. І в такий момент відносини можуть бути перервані. Не ображайте Лева, якщо не хочете бути покараним!

    Лев завжди усвідомлює свою привабливість. Його серце відкрите для гідної людини. Не думайте, що ви встигнете втекти, образивши або принизивши Лева. Не намагайтеся змусити його грати у ваші сексуальні ігри, інакше ви вплутається у війну, яку не зможете закінчити. Ваші відносини настільки чудові, що не варто ними ризикувати. Уявіть, що ви обідаєте зі своїм Левом у тітоньки Лілі. Все благопристойно і красиво, а через кілька хвилин ви вже вдаєтеся любові серед жовтих нарцисів в саду! Це можливо тільки з Левом. І не дорікайте Леву за те, що він забув парасольку, краще візьміть свою.

    Якщо у вас романтичний зв’язок з Левом, навряд чи у вас з’являться скарги, пов’язані зі спальнею (або не спальнею, а яким-небудь іншим затишним куточком). Лев дуже романтичний, тому не варто побоюватися, що для нього ваші відносини обмежуються лише постіллю. Перш ніж зважитися на секс, Лев повинен визнати вас привабливим і відповідним для себе партнером.

    І не намагайтеся вийти переможцем з сварки. Упертий Лев все одно змусить вас підкоритися, інакше справа може скінчитися розривом, що не порадує жодного з вас. Пишаєтеся своїм сексуальним Левом, як він або вона пишаються вами. Просто пам’ятайте про те, що вам полювати на Лева буде набагато складніше, ніж йому полювати на вас.

    Діва

    Діви не бояться говорити партнерам про те, чого вони хочуть від любові, і це може навіть налякати. Дуже приємно, коли вам кажуть, що ви гарні в ліжку, але Діви, не замислюючись, повідомлять вам, де і в чому ви зробили помилки. Вони запросто можуть скласти таблицю і графік і приколоти їх на стіну спальні. Діви не відрізняються делікатністю.

    Сексуальне життя з Дівою сповнене радощів. Діви люблять секс. Якщо ви помітили в своєму партнері-Діві ознаки охолодження, обов’язково запитайте, в чому справа. Справа в тому, що труднощі, які переживає Діва, впливають на всі сторони її життя. Такі люди просто не вміють справлятися з неприємностями. Якщо ваш коханець раптово став холодний, цілком можливо, що це сталося через те, що він не отримав бажаного підвищення по роботі, а не з вашої вини.

    На першому побаченні ви можете подумати, що Діва, як це і випливає з назви цього знака, цнотлива, але це дуже далеко від істини. Спокійна жінка в окулярах просто вмирає від бажання розпустити своє довге волосся і продемонструвати вам сексуальну білизну, надіті під діловий костюм. Але не дуже-то радійте! Вона приберігає найголовніше для того, кого любить, і не віддається першому зустрічному.

    Свої пізнання Діви, як правило, черпають з літератури про секс, так як представники цього знака люблять вчитися по книгах. І те, що вони дізналися з книг, Діви сміливо відчувають на практиці. Ставтеся до Діви добре, і вона стане ставитися до вас ще краще. І тоді кожна ніч перетвориться для вас на справжнє свято!

    Терези

    Найбільше Терезам в сексуальному сенсі необхідна повна увага партнера. Не заглядати на інших. Та й навіщо вам це, якщо поруч з вами такий чудовий коханець, як Терези? Терези настільки добре розуміють потреби протилежної статі, що не вибрати їх просто неможливо.

    Слово «секс» Терези завжди пишуть з великої літери. Життя для них — це постійне сексуальне змагання, як в бізнесі, так і в особистому житті. Лестощі і чарівність дозволяють їм завоювати найжахливішу репутацію. Але Терези більше люблять доглядати, ніж доводити справу до ліжка. Терези не кинуться в ліжко з ким попало, хіба що вам вдасться переконати їх у власній винятковості. Терези вміють дарувати і приймати любов, але в душі вони постійно мучаться сумнівами щодо власної сексуальної привабливості.

    Терезам життєво необхідно фліртувати, вони просто не можуть зупинитися. Це їх спосіб життя. Але хочу ще раз нагадати, щоб вас заспокоїти: вони дуже рідко дозволяють почуттям взяти гору над зобов’язаннями. Якщо вони вступили в шлюб, ви можете бути впевнені в їх любові. Терези будуть любити вас так, як ніхто і ніколи не любив. Сподіваюся, ви добре володієте руками? Терези обожнюють неквапливий масаж, обійми і поцілунки, довгі любовні ласки. З чуттєвими Терезами не варто відразу брати бика за роги.

    Терези хочуть, щоб їх партнери завжди виглядали чудово. Видаляти волосся на ногах і по лінії бікіні, фарбувати нігті на ногах, стежити за зачіскою та манікюром вам доведеться обов’язково — причому не тільки дівчатам (жарт старий, але має сенс!). Не дивуйтеся, якщо ваш коханець-Терези запропонує зайнятися сексом серед дня. Час доби не грає для нього ніякої ролі, головне — це атмосфера і настрій. Тільки переконайтеся, що ви не в офісі, або принаймні замкніть двері кабінету. І не варто займатися любов’ю на факсі — це не піде приладу на користь.

    Будьте правдиві зі своїм коханим, інакше він може відвернутися від вас. Терези терпіти не можуть брехні. Виконуйте дані вами обіцянки, навіть якщо мова йде всього лише про масажі спини. Терези не прощають обману, навіть в дрібницях.

    Будьте готові виконати будь-яку фантазію вашого партнера — будьте йому порадником, поетом, масажистом і, звичайно, коханцем. Терези люблять, коли їх балують, тому не варто затримуватися на роботі. Повірте мені: вам відплатять сторицею, і ви не пошкодуєте про витрачені зусилля. У світі немає більш щасливої ​​людини, ніж Терези, що знайшли люблячого і надійного партнера. І для нього Терези зроблять все, що в їх силах, щоб піднести його на сьоме небо.

    Скорпіон

    Для Скорпіона в сексі заборон не існує. Для нього важливіше за все самореалізуватися сексуально і ментально. Шлюб або відносини без сексу для нього не існують. Скорпіон дуже наполегливий. І якщо він або вона не відчувають себе бажаними двадцять чотири години на добу, їм стає якось не по собі. З іншого боку, надмірно самовпевнений Скорпіон може буквально заморити свого нещасного партнера неймовірною вимогливістю і неприборканою фантазією.

    Скорпіони володіють однією рисою (зрозуміло, хороших рис в них чимало, але ця — велика рідкість: вони вміють зберігати секрети і не сповіщають увесь світ про те, чого домоглися. Леді на людях і повія в ліжку — ось типовий Скорпіон, і це справедливо не тільки по відношенню до жінок. Ваш друг-Скорпіон може запитати вас про ваше сексуальне життя, але не чекайте одкровень, а якщо і почуєте, то не поспішайте вірити. Часом Скорпіонів охоплює справжня манія величі, а оскільки вони не збираються повідомляти вам правду, ви можете уславитися брехуном. Тактика дещо незвичайна, але цілком ефективна.

    Скорпіон сприймає кожні нові стосунки як пригоди. Він здатний навіть кардинально змінити спосіб життя, якщо його новий партнер цього захоче. Для Скорпіона дуже важливі гарне обличчя і гармонійне тіло, але фізична привабливість — лише приманка. Секс без справжнього кохання для Скорпіона немислимий. Якщо відносини будуються на чисто фізичної основі, вони довго не триватимуть.

    Масаж, приглушене світло свічок, шампанське — ось необхідні аксесуари для чудового сексу зі Скорпіоном. Не забувайте про День святого Валентина, про річницю першого поцілунку — тільки так можна справити враження на цього невиправного романтика, який ніколи не погодиться задовольнятися малим. Йому потрібно все. І це означає, що в ліжку у вас буде час поговорити про життя, кохання і роботу. Такі розмови для Скорпіона і є справжня любов. Але він повинен остерігатися, щоб не перевести відносини на занадто приземлений ґрунт, що згубно для його власної любові. Палке побачення на відокремленому пляжі — це добре, але, коли спуститься ніч, краще перебратися під дах. Скорпіонам потрібно вчитися зупинятися.

    Стрілець

    А тепер вам хочеться дізнатися, чого можна очікувати від цього знака в спальні. І це ваша головна помилка! Спальня — не улюблене місце для представників вогненних знаків, Стрілець легко збуджується, він непередбачуваний. Ніч під зірками здається йому куди більш привабливою, ніж шовкові простирадла. Цей знак володіє незвичайною енергією. Коли Стрілець каже, що хоче залишитися з вами на всю ніч, він має на увазі всю ніч. Це не порожні розмови. Щоб ви не помилялися на його рахунок, скажу, що для Стрільця куди важливіше якість, ніж кількість, в тому числі і щодо сексу. Витривалість — річ хороша, але Стрільцю потрібно набагато більше.

    Стрільці звертають увагу на фізичну привабливість, але більш за все їх тягне до інтелекту. Стрілець хоче бути закоханим в того, з ким він спить, але він просто не здатний насититися. Боюся, що побачення на одну ніч для цього знака — не рідкість. Стрільці не егоїстичні, швидше навпаки. Якщо ви закохалися в Стрільця, відразу ж дайте йому зрозуміти, що ви не зазнаєте полігамії ні в якому разі. Якщо ви про це не скажете, він просто не буде цього знати. Стрілець подібний до дитини, яка готова з’їсти всі солодощі з величезного пакета, а потім заявити, що йому не забороняли цього робити, і якщо він захворів, то це все вина противних дорослих.

    Стрільцем управляє Юпітер. Стрільці постійно прагнуть до самовдосконалення і ставлять перед собою нові високі цілі. Вони рідко повертаються до колишніх партнерів, оскільки завжди спрямовані вперед. Якщо вони і повернуться до колишньої любові, то тільки для того, щоб поставити собі нові, більш високі стандарти в наступний раз. Мінливість — ось їх девіз. Вам не доведеться ревнувати до їх колишнім партнерам.

    Стрільці — великі індивідуалісти. У сексуальному житті для них існує маса заборон. Зустріч на одну ніч їх не лякає, але для більш серйозних відносин Стрілець хоче мати партнера, з якому може повністю довіритися. Секс відіграє для Стрільців дуже важливу роль. Коханим вони готові дати дуже багато. Стрільці щедрі і уважні. Вони постійно мучаться сумнівами, не дивлячись на зовнішню впевненість. Постарайтеся не образити Стрільця, щоб він не відчув себе покинутим і самотнім. Неприємності починаються з малого, але дуже швидко розростаються. Якщо вогненний знак починає закипати, поруч з ним краще не перебувати.

    Якщо ви хочете підтримувати хороші відносини зі Стрільцем, ви повинні бути романтичні. Ви відразу ж довідаєтеся, чого хоче ваш партнер, тому що Стрільці говорять про секс абсолютно вільно. Вони володіють величезною витривалістю, з таким партнером в ліжку не занудьгуєш. Навіть коли ви подумаєте, що все закінчилося, досить лише сказати «ще!», І все повториться знову. Пристрасні коханці за своєю природою, в глибині душі Стрільці хочуть володіти партнером повністю в найбільш романтичному сенсі слова.

    І не забувайте про їх мінливості. Те, що влаштовує Стрільця в сексуальному плані сьогодні, може зовсім не знадобитися завтра. Ці люди хочуть повністю дослідити свої почуття. Якщо вони здаються вам охололі, не хвилюйтеся. Стрілець не залишиться з вами, якщо сам цього не захоче, просто він потребує постійного аналізування всього, що відбувається в його житті. Дозвольте йому цю маленьку слабкість. Без неї він просто не зможе жити. Вона у нього в крові.

    Стрільці можуть бути досить незграбними. Їм потрібен інший знак, який би врівноважував їх. Поставтеся до Стрільця з теплотою, і він винагородить вас сторицею. Тільки не грайте з сексом і не використовуйте сексуальні відносини як зброю. Це Стрільцям не подобається, вони можуть зібрати речі і піти. Вони віддадуть перевагу стабільним, довгим відносинам перед палкою пристрасною любов’ю, але цю потребу легко задовольнити і після декількох років справжнього кохання. Стрілець завжди прагне підкорювати нові горизонти і досліджувати нові території.

    Козеріг

    Козероги люблять кохатися неспішно, з толком, почуттям, розстановкою. Любов — це справа серйозна. Козероги вважають себе великою цінністю і не дозволять кому попало сунутися в їх особистий світ.

    Для Козерога секс — дуже важлива справа. Деякі з них використовують секс, щоб розібратися в людях і зрозуміти, як можна змусити їх щось зробити. Однак варто їм обпектися, і вони біжать до матусі і татуся, готові одружитися на сусідській красуні. Не чекайте, що в них прокинеться дух авантюризму. Якщо потрібно виконати якусь роботу, її потрібно зробити добре, і не потрібно забивати цвяхи в стіну, балансуючи на пральній машині. Хіба що все буде продумано заздалегідь і буде вжито необхідних заходів обережності.

    До вас, напевно, доходили чутки про неймовірної витривалості Козерогів в сексуальному сенсі. Важко сказати, так це чи ні, але я сама не раз чула подібні твердження. У будь-якому випадку Козеріг — чудовий коханець. Немає межі досконалості, і Козероги відточують свою любовну техніку годинами, прагнучи досягти ідеалу. Вони не йдуть уторованим шляхом. На першому побаченні ви можете подумати, що секс їх абсолютно не цікавить. Це не так. І в спальні Козероги куди краще, ніж ви про них думаєте.

    Отже. Ми вже знаємо, наскільки серйозний Козеріг. Але ми також знаємо, що він володіє чарівністю і шармом. Якщо ви хочете знати, як він ставиться до флірту, можу вас завірити, що Козеріг любить і відмінно вміє фліртувати. Ідеальний флірт, скажете ви. Чи не настільки ідеальний, наскільки чудовий секс. Для Козерогів немає нічого забороненого. Якщо потрібно, вони спокійно пересплять з начальником, хоча не можу з упевненістю стверджувати, що в цьому не буде нічого особистого. Підсвідомо Козерогів тягне до різноманітності. Вони не брехуни по натурі, і якщо змінюють, то роблять це лише з природної допитливості …

    Можливо, я не повинна вам цього говорити, але я скажу. Безліч Козерогів розповідало мені про те, що в своїх мріях вони займаються любов’ю з людиною під уважним поглядом когось стороннього. У глибині душі Козероги хочуть, щоб їх якості були оцінені — і оцінені по вищій оцінці. Секс на купі грошей — ось їх заповітна фантазія (якщо тільки гроші не будуть надто м’ятими).

    Козероги вміють посилати суперечливі сигнали. Вони завжди залишають собі шлях до відступу. З них виходять чудові політики. Якщо ваші плани відрізняються від планів вашого партнера-Козерога і ви не збираєтеся їх міняти, краще відразу збирайте речі. Козероги чарівні, але дуже егоїстичні. Вони не терплять самовольства. Вони люблять свою сім’ю, особливо мати. Якщо ви хочете завоювати серце Козерога, подружіться з його рідними. Козерогові дозволено робити зауваження на адресу своєї родини, але вам це суворо заборонено. Зарозуміло? Так. Владні? Так. Еротичні? Так. Складіть власну думку, перш ніж зважитися на захопливу, але досить складну подорож, яку може запропонувати вам цей дивовижний знак.

    Водолій

    Мої слова можуть здатися вам дивними, але це правда. Водолії обирають темноволосих партнерів. Вони люблять тих, навколо кого є ореол загадковості, а блондини здаються їм занадто простими і звичайними. Їм не подобається, коли будь-яку думку партнера можна прочитати на його обличчі. Вони хочуть, щоб ваші таємниці розкривалися перед ними повільно і поступово. Маска і темна кімната — це вже занадто, але захопити Водолія на маскараді — простіше простого.

    Як і всі повітряні знаки, Водолії точно знають, що хоче почути їх співрозмовник. Знають вони і те, чого говорити не варто. Єдина небезпека в спілкуванні з Водоліями — це не відправитися з ними в ліжко занадто швидко. Вони спробують зблизитись з вами вже на першому побаченні, але насправді їм не подобається, коли їх бажанням поступаються занадто швидко. Це всього лише іспит. Тому не поспішайте. Проблема в тому, що перше побачення для вас може з’явитися кульмінацією півроку страждань, переживань, флірту і лестощів. На жаль, Водолій не помічає залицянь. Це для нього абсолютно нормально і природно. Тому на першому побаченні ваш партнер буде вважати, що це всього лише знайомство. Краще поговоріть про секс, але займатися ним після першого побачення ні в якому разі не слід. Тільки тоді ваш телефон буде дзвонити в наступні тижні.

    Водолії — дуже впевнені люди, що володіють потужною сексуальною привабливістю. Їм нескладно знайти собі партнера. Хоча у ставленні до життя і дому Водолії старомодні, в сенсі сексу вони — просунуті користувачі. Непередбачувані, готові до змін, демонстративні і природні, вони здатні доводити свою любов всіма доступними способами. Коханці Водоліїв дуже щасливі.

    Але не обманюйте себе. Якщо ви не знаєте, про що говорите, не витрачайте дарма часу. Як тільки ви вступите в фізичні стосунки з Водолієм, ваше життя зміниться назавжди. Водолій віддасть вам свою любов і не побоїться заговорити з вами про плани на майбутнє. Не поспішайте давати обіцянки, які не збираєтеся виконувати. А якщо обіцянок не стримає Водолій, не ображайтеся: це через те, що він завжди спрямований у майбутнє і не завжди пам’ятає про сьогодення. Коли підходить час виконувати обіцянку, Водолій вже охоплений новими, глобальними і вельми еротичними ідеями. Тому чекайте і не скаржтеся. У сексуальному плані Водолії завжди прагнуть до різноманітності. Вони хочуть, щоб їх партнери сміливо говорили їм про свої мрії та бажання. Будьте відкритими. Половина з того, про що говорить Водолій, так і залишається словами — але подумайте про другу половину!

    Риби

    Отже, вам вдалося звабити цей чудовий знак — один з найсексуальніших знаків Зодіаку. Риби відчувають схильність до драматизму і здатні найбільш звичайне і рядове місце перетворити в загадкове і романтичне. Це не прості люди. Завойовувати їх серце треба дуже обережно, щоб ця рибка не вислизнула. Риби не люблять чисто сексуальних відносин, їм потрібно щось більше.

    Риби люблять справляти враження на людей, їм подобається фліртувати і говорити компліменти, а потім сидіти і дивитися, що з усього цього вийшло. Таку поведінку дуже легко зрозуміти перекручено, що може привести до нерозуміння і збентеження. Риби зовсім до цього не прагнуть, але тим не менше таке часто трапляється і цього слід остерігатися (і самим Рибам, і тим, хто їх оточує).

    Секс — дуже особиста справа для Риб. Вони можуть на публіці проявити свою симпатію, але нічого сексуального. Вони люблять створювати навколо себе ореол загадковості і ніколи не викладають карти на стіл. Їм не подобається фамільярність, особливо з боку тих, кого вони знають недостатньо добре.

    Перш ніж переходити до сексуальних відносин, Риби повинні відчути щиру любов. Хоча вони люблять драматичні повороти, в дійсності для них важливіше за все почуття і щирість. Це не означає, що ви можете швидко розкусити свого партнера-Рибу. Закохану Рибу зрозуміти дуже складно. Ще складніше передбачити її поведінку. Риба може планувати весілля, але, якщо в день церемонії їй здасться, що вона поквапилася, вона просто не прийде до церкви.

    Будьте старомодні, доглядайте за своєю Рибою. Вдаючи, що ви в старому чорно-білому кіно, дивіться на Рибу закоханими очима. Не намагайтеся бути занадто розумним, але не захоплюйтеся і дурними жартами. Риби дуже уважно ставляться до того, що про них думають люди, і не захочуть, щоб їх ім’я пов’язували з ім’ям місцевого дурника.

    Я вже говорила вам, що Риби відрізняються неймовірною запальністю, але в той же час можуть залишатися абсолютно холодними. Ви зрозуміли? Все дуже просто: перед друзями і родичами це одна людина, а за закритими дверима — зовсім інша. Ви повинні лише переконати його в щирості своїх почуттів, і справа в капелюсі. Коли світло погашене, запалені свічки, а двері замкнені, холодна риба зникає, і з’являється пристрасна тварина. Розкажіть хоч слівце друзям або родичам, і можете назавжди розпрощатися з власним щастям. Риби хочуть, щоб їх розкушували поступово. Це відноситься і до вас. Навіть через десять років в рукаві у Риб залишиться невідомий вам козир, але це ж добре, правда?

    Невірності Риби не прощають. Зрадьте їх — і вони не захочуть залишатися поруч з вами. Обдурений коханець перетворить ваше життя на кошмар. Кілька заручин — не рідкість для Риб, вони часто вступають в пристрасні, але нетривалі стосунки. Актриса Дрю Беррімор вийшла заміж за людину, яку вона знала всього тиждень, щоб миттєво з нею розлучитися. Рибам потрібні чутливі, але готові домінувати кохані. Не знаєте, як поєднати ці дві якості? Не хвилюйтеся, Риби вас навчать.

    Риби швидко загоряються і так само швидко остигають. Це не найзручніші партнери в шлюбі. Риби можуть забути, що в світі існують і інші люди, але їх серце завжди буде віддано вам. Риба зможе підняти вас на таку висоту, про яку ви і мріяти не могли.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору