ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як проводити тренування швидко та ефективно

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    тренування та правильна дієта,те що потрібно для гарної фігури

    Практично кожна представниця красивої половини нашої планети прагне мати ідеальну фігуру, гарні форми, підтягнуте тіло. В першу чергу це впевненість в собі, коли жінка подобається собі, це означае, що вона буде привертати увагу оточуючих, а від представників чоловічої статі зовсім не буде відбою.

    Красива фігура може бути даром природи, але це не означає, що за нею не потрібен догляд. Згодом ідеальні форми будуть втрачати свій колишній вигляд, шкіра втрачає пружність, особливо після народження дитини. Післяпологова терапія це цілий процес, але зараз ми поговоримо про те, як тримати своє тіло в постійному тонусі.

    Існує безліч програм, відео тренувань в просторах мережі інтернет. Можна звернутися до фахівця за індивідуальними заняттями, витрачати велику кількість свого часу в тренажерному залі підтримуючи свої форми, але як правило, не завжди є зайвий час і кошти для занять в залі, в результаті ми запускаємо своє тіло. Але не варто впадати у відчай, бажаних результатів можна досягти, не виходячи з дому, дотримуючись лише двох правил, але найголовніше - це мати бажання. Іноді потрібно себе змусити виконувати вправи, але це того варто, дорогі жінки!

    Як згадувалося раніше, приводити в порядок своє тіло ми будемо в домашньому режимі за допомогою відео уроків, які підберемо для себе просторах мережі інтернет. Але далеко не кожні рекомендації допомагають для отримання бажаного результату. Особливо всім відомі вправи качання пресу за кілька хвилин в день, обіцяють нам швидкий результат. Можливо, результат буде, але займатися виключно цими вправами - занадто мало.

    Існує два фактора, які не можуть жити один без одного і без цих основних правил неможливо зробити ідеальну фігуру.
    Отже, два основних правила, які взаємодіють між собою при тренуваннях:

    1. Навантаження на тіло за допомогою тренувань.
    2. Правильне харчування.

    Почнемо пізнання з пункту номер один. Найефективніші навантаження на тіло - кардіо тренування. Організм очищається від підшкірного жиру і набуває потрібної форми завдяки потовиділенню. Не варто щодня гвалтувати своє тіло, досить двох разів на тиждень по 20-30 хвилин посиленого кардіо.
    Метаболічні, іншими словами, короткі тренування, в прямому сенсі слова дуже ефективно випалюють жир. На перший погляд здається неможливим за такі короткі заняття отримати рельєфне тіло. Все можливо, але тільки якщо дотримуватися правил другого пункту - це правильного харчування.

    Ніколи не плутайте правильне харчування з дієтами. Це зовсім різні речі. При дієтах ми відчуваємо свою силу волі, нерви, часом зриваємося на інших, так як голодна жінка - це небезпечна жінка. Не варто над собою знущатися!

    Досить зменшити кількість спожитих вуглеводів, а у вечірній час їх потрібно зовсім виключити. Увечері необхідно включити в свій раціон тільки білки та жири. Особливо корисно білкове харчування, а продукти, що містять вуглеводи вживаемо тільки в першій половині дня. Вуглеводи це наша енергія, тому без них ніяк не можлива життєдіяльність, слід знати, що від нестачі вуглеводів може бути занепад сил.
    Слухайте свій організм, якщо відчуєте слабкість, значить, на кілька днів збільшуємо дозу споживання вуглеводів, але все так само тільки в першій половині дня.

    Уважно вивчіть таблицю продуктів, де вказаний відсоток вмісту жирів, білків і вуглеводів. Ви самі собі складаєте раціон. Наприклад, якщо це буде курка або риба, то тільки у вареному вигляді і ці продукти можна їсти в будь-який час доби. Якщо дотримуватися шість днів в тиждень правильного харчування, тоді ви зможете дозволити собі на сьомий день щось смачне, наприклад шоколад, але тільки чорний!
    Ні в якому разі не змішуйте при вживанні продукти містять жири і вуглеводи одночасно. І в обов'язковому порядку додайте в до раціону клітковину. Щоб дізнатися які овочі і фрукти містять клітковину вам необхідно знову звернутися до таблиці процентного вмісту в продуктах, яку так само можна знайти в просторах інтернету.

    Любіть себе і не забувайте, що правильне харчування і спорт необхідний постійно. Не варто чекати теплого сезону, щоб потім зі швидкістю світу позбавлятися від зайвого. Тримайте себе і своє тіло в тонусі цілий рік.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору