ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як дотримуватися здорового способу життя

    29 березня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Декілька порад як залишатись здоровим

    Запорука довголіття та краси - це здоровий спосіб життя. Почни своє життя спочатку, не треба бояться змін. Якщо якісь фактори негативно впливають на твоє життя від цього потрібно негайно позбавлятися. Погане харчування, відсутність фізичних навантажень і шкідливі звички з часом згубно впливають на загальний стан організму. Відмовитися шкідливих речей це великий крок, який вимагає великих старань і сили волі.

    Є кілька заповітних правил, можливо частково ми їх дотримуємося, але частіше забуваємо про них. Ніколи не пізно щось починати, щоб за підсумком стати краще в усіх сенсах цього слова.
    загартовування

    Охолодження тіла
    Рекомендується звикати до цієї процедури з самого раннього дитинства, але якщо вже ви наважилися почати гартувати своє тіло, спробуйте з мінімального звикання. Почніть обтирати своє тіло вогким рушником, потім трохи прохолодним, бажано цю процедуру виконувати кілька разів на тиждень. Найсміливіші можуть це робити кожен день. Охолодження тіла дуже корисно, не дає йому старіти. Згодом збільшуйте навантаження, робіть обливання від прохолодної води до холодної. Але остерігайтеся переохолодження!
    Харчування
    Існують цілі системи правильного харчування, і кожному потрібно вибрати своє. Харчування як і спорт дуже важливі. Не нехтуйте цим.

    Відмова від алкоголю та нікотину
    Алкоголь і куріння тютюну це два найсильніших отрут, які вкорочують наше життя, призводять до ряду захворювань, старить. Ці шкідливі звички часто зближують людей. Зустріч друзів, де потрібно розпивати алкогольні напої. У робочий час колеги часто збираються разом, щоб викурити по сигареті. Сумнівів немає, подібні дії наладжують комунікацію між людьми, на жаль, але перш за все, потрібно думати про те, як це вплине на ваше здоров'я в майбутньому.
    Миття рук
    До речі, мити руки необхідно двічі, тому що одноразове їх миття ніяк не зможе врятувати від бактерій, які накопичилися на руках протягом дня.
    Позитив
    Отримувати позитивні емоції це так само важливо, як дихати. Оточуйте себе веселими людьми, дивіться комедії і читайте веселі історії з життя. Вченими доведено, що сміх продовжує життя.
    Тренування мозку
    Мозок виконує одну з найважливіших функцій в життєдіяльності людини. Тому тренування мозку допомагає нам краще думати, що так само відноситься до здорового способу життя. Розгадуйте головоломки, кросворди, загадки. Читайте книги, розвивайте пам'ять і інтуїцію.
    Спорт
    Тут не потрібні зайві слова, спорт як і здорове харчування це запорука здорового способу життя. Якщо наздоганяє лінь, почніть хоча б виконувати розминку вранці.

    Релакс
    Можна розслаблятися і у ванній, читати, прогулянки. Ніщо з перерахованого не зашкодить однозначно. Вибір залишається тільки за вами.
    Білок
    Білок необхідно давати своєму організму, щоб в ньому вироблялися імуноглобуліни. Так називаються захисні фактори імунітету. Найбільше їх міститься в рибку, м'ясі, молочних стравах.
    Вітаміни
    Вживайте періодично комплекс вітамін. Обов'язково, коли зміна пори року.

    Варто пам'ятати, що ваше майбутнє залежить тільки від вас, ваш добробут, відносини з партнером, настрій тісно пов'язане з правильним способом життя.

    Бути здоровим - це завжди модно!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору