ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профілактичні методи тренування зору

    20 квітня 2024 субота
    58 переглядів
    Вправи для очей,щоб зберегти зір

    Проблеми із зором відбуваються не тільки через постійну роботи за комп'ютером. Кожен день наші очі виконують велику роботу. Читання, робота в офісі з документами, напруга зору відбувається при розгляді будь-яких деталей. Спробуємо ознайомитися з прийомами для зняття втоми.

    Портал пропонує вивчити кілька найпопулярніших вправ, які допоможуть зняти втому протягом усього дня. Перебуваючи на роботі, ви можете виділивши кілька хвилин часу привести свій зор в порядок.

    Для профілактики та хворих очей, необхідно регулярно виконувати такі дії:
    1. Виконуйте руху прямо-вліво-прямо-вправо. Зверніть увагу в лівий верхній кут, потім вниз по діагоналі. Кожен рух повторіть 7-10 разів. Потім, очними яблуками малюйте вигаданне коло, за годинниковою стрілкою і назад. Зробіть по 5 кругових рухів, в різні боки.
    2. Образно малюйте геометричні фігури поглядом.
    3. На кілька хвилин закрийте очі і перебуваєте в розслабленому положенні деякий час, ні про що не думайте. Дайте трохи часу їм відпочити.
    4. Відводьте погляд на далекі й близькі предмети. Зробіть 10 разів подібні рухи.
    5. Зажмурьте очі і різко відкрийте їх широко. Дану гімнастику зробіть 10 разів.
    6. Промивайте очі, після повернення з вулиці водою, яка раніше була кип'яченої. Вода з крана має безліч бактерій, які викликають захворювання.
    Це найпоширеніші методи для розслаблення очей. Лікарі настійно рекомендують періодично відвідувати окуліста, особливо, якщо трудова діяльність пов'язана з роботою за комп'ютером. Купіть окуляри, які захищають ваші очі від впливу монітора.

    Пийте чорничний чай, частіше гуляйте на свіжому повітрі. Додайте в свій раціон продукти, які містять вітаміни А і D. Освітіть своє робоче місце, очі не повинні в зайвий раз напружуватися. Не читайте в транспорті, це призводить до подвійного навантаження для ваших очей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору