ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Защита волос в лютые морозы

    29 березня 2024 п'ятниця
    102 переглядів
    Як доглядати за волоссям в холодну пору року

    В люті морози наше волосся як ніколи потребуює ретельного догляду та захисту. Під впливом холоду і сухого повітря в житлових приміщеннях волосся схильне до великого стресу.

    Ви отримаєте декілька порад при виборі косметичних засобів, якими можна зберегти здоровий і доглянутий вигляд волосся. Найбільше схильні до поганого впливу волосся сухого типу. Жирний тип волосся набагато легше переносить холод.

    Шампуні
    У зимовий період необхідно замінити звичний шампунь на спеціальний, який призначений для захисту волосся від холоду. Якщо вам не вдалося знайти подібний, тоді в наявності на полицях магазинів завжди є шампуні для ослаблених і сухих волоссів. Один з цих типів шампуню підійде для догляду взимку. Шампуні і маски для волосся при жирному типу змивайте прохолодною водою, щоб зменшити активність роботи сальних залоз під покровом шапки.

    Зволоження
    Під час опалювального сезону, в житловому приміщенні переважає сухе повітря, що негативно впливає на здоров'я волосся. Найкраще придбати зволожувач повітря, але мінус в тому, щоб купити його для кожної кімнати це сильно вдарить по кишені. В цьому випадку рекомендується пити велику кількість води, перебувати більше часу, де є зволожувач повітря. Зволожуйте волосся масками, придбаними в магазині або зробленими в домашніх умовах. Добре зволожує маска з кисломолочних продуктів: кефір або кисле молоко. Рослинні масла: обліпихи, реп'яхову, рицинова. Суміш з яєчного жовтка, меду і желатину. Додавання желатину в цю консистенцію дасть волоссю ефект ламінування.

    Правильне харчування та прийом вітамін
    Підберіть відповідний для себе комплекс вітамін, які зміцнюють волосся і нігті. Вживайте більше риби, насіння льону, кунжутне масло, рапсове масло, волоські горіхи. Ці продукти містять жирні кислоти Омега-3, які подбають про волосся.

    Масаж
    Через холод погіршується кровообіг, ваші судини звужуються, що призводить до випадання волосся і погіршення їх стану. Робіть два рази в тиждень масаж голови, таким чином, відновлюючи правильну циркуляцію крові. Цю процедуру легко робити самому собі.
    При можливості можна пройти курс СПА-процедур в салоні, але це вже індивідуальний вибір за кожним. Головне не забувати, що природа нам дає не тільки корисні продукти, а й іноді від неї потрібно захищати свою красу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору