ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЦВК призначила на 30 квітня місцеві вибори ще у семи ОТГ

    29 березня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    Центральна виборчка коміся повідомляє!

    Центральна виборча комісія затвердила план основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів в об’єднаних територіальних громадах 30 квітня 2017 року та призначила на цей день перші місцеві вибори ще у семи об’єднаних територіальних громадах.

    Сьогодні, 14 лютого, розглянувши звернення п’яти ОДА щодо призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням у цих областях ОТГ, Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших місцевих виборів та призначила на неділю, 30 квітня 2017 року, вибори у семи ОТГ.

    Разом з тим, Комісія оголосила з 11 березня 2017 року початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міського голів.

    Також Комісія затвердила Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року.

    Окрім того, Комісією визначено розмір грошової застави для кандидата на посаду міського голови та для виборчого списку кандидатів у депутати міської ради, висунутого в багатомандатному виборчому окрузі на перших місцевих виборах 30 квітня 2017 року.

    Також повідомляється, що розглянувши відповідні клопотання, ЦВК надала дозвіл всеукраїнським громадським організаціям “Комітет виборців України” та “Передові правові ініціативи” мати офіційних спостерігачів під час проміжних виборів депутатів сільських, селищних рад, повторних виборів депутатів сільських, селищних рад та сільських, селищних голів, а також перших виборів старост сіл, селищ, які відбудуться 26 березня та 2 квітня 2017 року.

    Крім того, внесено зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою ЦВК від 12 квітня 2012 року № 66.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору