ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські митники виявили в колесах «AUDI A6» 1160 пачок цигарок (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    60 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Напередодні, 12 лютого, в зону митного контролю пункту пропуску «Вилок» Закарпатської митниці ДФС, на смугу «зелений коридор», заїхав «AUDI A6», реєстраційний номер Угорщини. Керував автомобілем громадянин Угорщини.

    Враховуючи результати аналізу ризиків, працівники митного посту вивели транспортний засіб із «зеленого коридору» в «червоний коридор» для проведення поглибленого огляду.
    Перед початком огляду проведено опитування громадянина, в ході якого він заперечив наявність у нього товарів та предметів заборонених або обмежених до вивезення з митної території України, а також прихованих від митного контролю.
    Відтак, під час проведення огляду автомобіля «AUDI A6», закарпатські митники, спільно з прикордонниками, виявили приховані від митного контролю 1160 пачок цигарок в чотирьох колесах транспортного засобу. Всі виявлені цигарки вітчизняного виробництва, з акцизними марками України, торгової марки «Rothmans DEMI».
    Наразі складено протокол про порушення митних правил, дії громадянина кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
    На підставі статті 511 Митного кодексу України, за протоколом про порушення митних правил, цигарки вартістю понад 22 тис. грн та автомобіль вартістю майже 80,5 тис. грн вилучено. В подальшому справу буде передано до суду.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору