ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Севлюші влаштують дім для безпритульних тварин

    26 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Закарпаття. Собачому притулку у Виноградові — бути!

    Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету міста.

    У Виноградові розпочато збір матеріалів попереднього погодження для розроблення робочого проекту території орієнтовною площею 0,30 га в районі вул. Лейзмана, б/н з метою розміщення Центру контролю безпритульних тварин. Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету.
    Не секрет, що великою проблемою для міст України (і Виноградова також) є велика кількість безпритульних тварин, від нападів яких нерідко страждають місцеві мешканці. Дбаючи про безпеку жителів Виноградова, влада затвердила «Програму поводження з безпритульними тваринами та регулювання їх чисельності в місті Виноградів на 2016 - 2020 роки», в рамках якої спільно з КП «Центр інвестицій та розвитку», а також польською організацією захисту тварин у м. Жешів (Польща) розробила проектну грантову заявку на фінансування щодо створення транскордонних Центрів контролю безпритульних тварин.
    Заходи даного проекту будуть направлені на будівництво та матеріально-технічне оснащення установи міського підпорядкування, яка включатиме у своїй структурі три служби - вилов безпритульних тварин, стерилізація та ідентифікація (чіпування), утилізація відходів.
    Валерія Каналош

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору