ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головне завдання цих закарпатських полісменів — захистити "об’єкт"! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    77 переглядів
    Управління поліції охорони в Закарпатській області повідомляє!

    Професійна підготовка поліцейського – запорука успішного виконання службових завдань.

    Аби завжди бути у належній формі та «напоготові», поліцейські охорони Закарпаття щомісяця відточують свої практичні навички поводження з вогнепальною зброєю.
    Заняття зі службової підготовки проходять згідно плану. Відтак днями правоохоронці Закарпаття провели навчальні стрільби з табельної вогнепальної зброї в Ужгороді та у Мукачеві.
    Перед початком навчальних стрільб із працівниками було проведено інструктаж. Опитано особовий склад на знання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та правила поведінки на вогневому рубежі.
    Далі поліцейські охорони розпочали роботу. Основна задача – потрапити у ціль.
    Командир роти Закарпатського Управління поліції охорони Микола Боднар, який контролював проведення оперативно-тактичних занять, відзначив достойний рівень підготовки офіцерів.
    - Заняття намагаємося проводити згідно плану – якомога частіше. Хлопці повинні бути готовими до будь-яких ситуацій, тим паче, мають знати, як поводитися зі зброєю, знати коли її застосовувати. Ситуації під час виконання службових завдань бувають різними, тому потрібно постійно працювати, вдосконалюючи свої знання та вміння, - наголосив Микола Боднар.
    Стріляли правоохоронці у спеціальних тирах поліції у Мукачеві та в Ужгороді. Варто зазначити, поліцейські охорони Закарпаття вкотре показали високий результат: своїми влучними пострілами довели професійність та майстерність.
    Управління поліції охорони в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору