ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відомі артисти української естради співали у Мукачеві заради хворих діток (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Більше 200 тис. грн. витратять на потреби Закарпатської обласної дитячої лікарні

    Кажуть, діти – найбільше щастя в житті, тому коли вони хворіють, батьки неабияк хвилюються, лікують, борються за здоров’я своїх кровиночок, бо їхня усмішка та життєрадісність – найбільший скарб для батьків.

    Саме заради того, аби допомогти хворим діткам, що лікуються у Мукачівській ОДЛ, у місті днями організували благодійний концерт. Захід відбувся за сприяння Народного депутата України Василя Петьовки. Протягом кількох годин у кіноконцертному «Перемога» вирували найкращі емоції. Виручені на концерті понад 200 тисяч гривень передали представникам лікарні на очах у всіх присутніх.

    Свою творчість глядачів вражали відомі артисти української естради Заслужений артист України Віталій Козловський, Олег Винник, знана співачка Альоша та квартет «Гетьман». Артисти дарували мукачівцям та гостям міста свої концертні програми, активно спілкувалися з глядачами, дарували найкращі емоції прихильникам. Квартет «Гетьман» відкрив концерт, розпалив піснями енергетику у залі, співачка Альоша зі сцени наголосила, що здоров’я та щастя дітей найважливіше, тому про нього треба дбати сповна. А також розповіла, що знає про це не з чуток, адже виховує двох синочків.

    Віталій Козловський розпочав виступ зі слів: «Сьогодні ми робимо дуже добру справу, і я хочу, щоби ті кошти і та увага, направлена на дітей була направлена, щоб діти були щасливими!» Потім співак виконав кілька своїх пісень,, активно спілкувався з глядачами, і подарував справжнє щастя своїм відданим шанувальникам. Співак створив під час виступу невимовну атмосферу щастя, ділився з глядачами глибокими життєвими історіями у піснях. А Олег Винник запалив зал танцювальним вогнем присутні, активно співали разом з артистом, сповна поринаючи у позитивні емоції.

    Тож вечір творчості та добра став для мукачівців та гостей міста незабутнім, кожен вирушив додому зі своєю частинкою щастя в душі! Бо добро завжди вселяє в душі найкращі емоції!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору