ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іво Бобул став жертвою собачих аферистів

    29 березня 2024 п'ятниця
    93 переглядів
    Аферисти використали і`мя Іва Бобу,щоб обманути людей

    Народний артист України Іво Бобул став "обличчям" нової витівки аферистів, сам про те не підозрюючи. Зловмисники вирішили, прикриваючись його іменем, розвести добросердних громадян на гроші.

    Привід для цього вони вибрали вельми актуальний. Як відомо, 5 лютого у Брюховичах на Львівщині згорів єдиний притулок для собак "Милосердя", і 300 тварин залишилися без даху над головою та вареної їжі.

    Не довго думаючи, зловмисники створили в соцмережі Facebook фейкову сторінку артиста й розмістили повідомлення про сумну долю притулку, закликавши перераховувати гроші на його відновлення й допомогу тваринам, вказавши картковий рахунок "ПриватБанку" пише Zaxid.net.

    Зрозуміло, що на знайоме ім'я та обличчя звернули увагу, люди повірили і почали перераховувати гроші. Один з коментаторів навіть написав під повідомленням, що пожертвував тисячу гривень.

    Проте вже наступного дня справжній Іво Бобул на своїй офіційній сторінці Facebook звернувся до шанувальників і повідомив, що сторінка, на якій збирають "пожертви", не має до нього ніякого відношення. Він закликав не реагувати ні на які провокації, пости чи сфмс з інших акаунтів

    Співак також розповів, що автор "клона" заблокував його, тому він не може відправити адміністрації соцмережі прохання, щоби вони заблокували шахрайський акаунт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору