ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

    20 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Гороскоп на тиждень з 6 по 12 лютого 2017 року

    З 6 по 12 лютого 2017 року.

    Знаючи про те, як зірки вплинуть на наше життя на цьому тижні, можна заздалегідь підготуватися до можливих труднощів. Коли вас мучать сумніви, чи не вистачає сили волі для прийняття важливого рішення, гороскоп направить вас по вірному шляху.
    З 6 по 12 лютого зірки покажуть свою турботу і відстороненість одночасно. Кожен Знак Зодіаку має буде зробити правильний вибір з метою привернути позитивну енергетику. Це буде початком нового шляху або успішним завершенням старого.

    Овен

    Згідно з гороскопом, Овнам удачу цього тижня принесе чітке дотримання правил. При цьому абсолютно не важливо, яка природа появи цих правил. Слідуйте своїм принципам, якщо вам так завгодно, і не сходите з обраного шляху, щоб не відлякати схильність зірок. У разі вашої твердості і вірність самим собі ви зможете розраховувати на успіх у будь-якій сфері життя.

    Телець

    Гороскоп попереджає: Тельцям краще не заглядати за горизонт подій. Не квапте час — нехай все йде своєю чергою. Багато що на цьому тижні буде залежати від ваших думок. Якщо ви повірите, що все буде добре, і налаштовані на потрібну хвилю, то дійсно досягнете мети. Кожен день з 6 по 12 лютого може стати для вас сприятливим. Необхідно лише захотіти цього по-справжньому.

    Близнюки

    Тим, хто народився під цим Знаком, краще йти напролом у будь-яких справах. Особливо це стосується любові і роботи. Нехай вас не зупиняють труднощі і не гризуть сумніви. Більше знайомтеся з людьми, менше піддавайтеся страху невдач. Будьте відкритими для всього. Не замикайтеся в собі і сприймайте труднощі як на відмінний спосіб навчитися чогось нового.

    Рак

    Згідно з гороскопом, Ракам цей тиждень може принести добробут тільки у разі їх уважності до дрібниць. Грошові прикмети будуть ефективні для фінансової сфери, але не тільки гроші відіграють важливу роль у вашому житті. Спробуйте знайти нове хобі, яке захопить вас підніме настрій і допоможе знайти упевненість в собі.

    Лев

    Левам можна не боятися за свою удачу — вона в будь-якому разі буде з вами. За прогнозами астрологів, це найпозитивніша тиждень для вас за весь лютий. Краще вже зараз починати замислюватися про весну і плани на березень, а також вирішувати накопичені проблеми. Гороскоп радить вам не упускати такий сприятливий період і почати активно діяти.

    Діва

    Вашої головним завданням з 6 по 12 лютого буде правильний розподіл ресурсів і часу. Не розмінюйтесь на всякі дрібниці — грайте по-крупному. Також не слухайте порад малознайомих і малозначущих для вас людей, так як вони не будуть, швидше за все, нести в собі ніякого важливого сенсу. Ідіть вперед і довіряйте своїй інтуїції - тільки так ви знайдете дорогу до щастя.

    Ваги

    У представників цього Знака Зодіаку все буде гранично просто, так як зірки на вашому боці. З 6 по 12 лютого у вас є можливість виправити помилки минулого. Звичайно, не всі, але деяку частину з них можна буде розглянути як позитивний досвід. На початку тижня сконцентруйтеся на справах або роботі, а ближче до кінця як можна частіше зустрічайтеся з людьми, знайомтеся та відвідуйте цікаві заходи.

    Скорпіон

    У Скорпіонів в житті є одна важлива риса — цілеспрямованість. Можливо, Всесвіт поставить вас перед якимось важливим вибором, який буде диктувати свої правила гри. Не втрачайте самих себе в низці подій цього тижня. Залишайтеся вірними своїм принципам і не відмовляйтеся від того, що є для вас істиною.

    Стрілець

    Стрільцям варто оновити себе і навколишню обстановку. Не дозволяйте нікому і нічому заважати вам йти до своєї мрії. Це буде чудова тиждень для походів до перукарів, лікарів, косметологів. Можете сходити по магазинах, щоб витратити деяку суму на себе улюблених. Витрати виправдаються: зовнішні зміни, навіть незначні, приведуть до позитивних внутрішніх змін.

    Козеріг

    Козерогам краще не ризикувати і не встрявати ні в які авантюри на цьому тижні. Цурайтесь людей, спілкування з якими викликає у вас агресію і роздратування — навіть легкі конфлікти здатні перетворити ваше життя на кошмар. Не піддавайтеся емоціям, тому що вони є ворогами здорового глузду.

    Водолій

    Згідно з прогнозом астрологів, на цьому тижні зірки подарують Водоліям удачу, яку можна буде легко втратити через необережність. Необдумані рішення заберуть у вас фортуну і перекреслять всі ваші плани. Якщо ж ви будете проявляти обережність, зірки допоможуть вам вирішити можливі проблеми, наділивши вас терпінням і силою духу.

    Риби

    Рибам краще зупинити бурхливу діяльність у всіх сферах життя. Побудьте трохи сторонніми спостерігачами. Невелика аморфність і відстороненість допоможуть відновити сили і очиститися від негативної енергії. Не починайте нічого важливого в період з 6 по 12 лютого. Сконцентруйтеся на відпочинку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору