ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві – призначення, у Берегові – представлення! (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    75 переглядів
    Дивіться, хто "сів" у крісло місцевого прокурора!

    Головний наказ прокурору Володимиру Жилкіну: дотримання законності та правопорядку – така команда прозвучала із вуст головного обласного законника Володимира Гаврилюка, який у Берегові представив його місцевому істеблішменту.

    У п‘ятницю пообіді до Берегова з робочим візитом завітав прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк. У актовій залі відділу поліції він представив присутнім чолового місцевої прокуратури Володимира Жилкіна (у Генеральній прокуратурі кілька днів перед цим він отримав посвідчення про призначення на цю посаду – газета "Вісник Берегівщини" у попередньому числі про це вже писала). На знакову для регіону подію завітали керівники влади та місцевого самоврядування Берегівського, Виноградівського районів, м. Берегово, очільники правоохоронних та контролюючих органів (поліція, СБУ, суд, податкова, прикордонна служба), депутати, преса.
    Репрезентація виявилася коротенькою – спіч обласного "шефа" тривав усього 3-4 хвилини. Пан Гаврилюк лаконічно наголосив, що головне правило, за яким повинен жити та працювати керманич Берегівської місцевої прокуратури – це дотримання законності та правопорядку у містах, селищах і селах двох районів. Відтак у інтерв‘ю кореспонденту "Вісник Берегівщини" додав: нарешті Володимир Жилкін позбувся приставки "в.о. прокурора" та відтепер, слід сподіватися, працюватиме протягом усієї каденції – цілих 5 років. Звісно, це при умові, якщо у суспільно-політичному житті країни не станеться якихось катаклізмів або потрясінь...
    3921-1.jpg
    Натомість старий "новопризначений" очільник відомства на запитання журналіста, як планує співпрацювати зі ЗМІ, відповів: "Стосунки, як і дотепер, будуть нормальними...". Що ж стосується кадрових ротацій, то пан Жилкін із цього приводу сказав: у місцевій прокуратурі наразі переміни не плануються.

    Отже, у прокурорському житті В. Жилкіна з минулої п‘ятниці почала писатися нова трудова сторінка.
    НАШ КОР.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору