ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ВСУ захищаючись зайняли передмістя Донецка

    18 квітня 2024 четвер
    98 переглядів
    ЗСУ вийшли до передмістя Донецька

    В результаті атаки окупаційних військ наші військовослужбовці фактично були змушені контратакувати, адже саме з житлового району Спартака і з Ясинуватої працюють ворожі «Гради» і ствольна артилерія.

    Бійці ЗСУ вийшли на передові позиції ворога в районі Спартака, який є передмістям Донецька. Інші підрозділи ЗСУ зайняли панівні позиції, які дають можливість контролювати трасу Донецьк – Горлівка. Про це розповів співголова громадської інціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, повідомляють Патріоти України із посиланням на Новини Донецька.

    «Зараз ЗСУ вийшли на передові позиції ворога і, фактично, вже в районі Спартака, який є передмістям Донецька. Інші підрозділи ЗСУ зайняли панівні позиції, які дають можливість контролювати трасу Донецьк – Горлівка, в районі «Царського села». Таким чином, в результаті атаки окупаційних військ наші військовослужбовці фактично були змушені контратакувати, адже саме з житлового району Спартака і з Ясинуватої працюють ворожі «Гради» і ствольна артилерія», – пише експерт.

    Він також уточнює, що, за повідомленнями з місця подій, українські військові завдали ворогові великих втрат у живій силі. «Цифри просто несумірні з нашими втратами. З боку бойовиків дані про загиблих коливаються від 80 до 100. Це дуже серйозні втрати. Військове керівництво бойовиків змушене визнати, що наші війська працюють дуже точно. Наша артилерія почала працювати дуже точно і чітко. Це вже не 2014 рік, і ворог може на собі відчути всю силу української армії», – вважає Снєгирьов.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору