ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ми - голі!" Як дівчата відстоювали це своє право перед "пляжною поліцією" (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    357 переглядів
    Дівчата відстоювали право засмагати топлес!

    Вони навіть влаштували розбірки з поліцією.



    На одному з пляжів Аргентини стався міні-протест, коли поліція зажадала від трьох дівчат, які відпочивали топлес, одягнутися. Відео події було опубліковано на сайті The Daily Mail, – передає "Обозреватель".


    Повідомляється, що правоохоронці зробили зауваження трьом дівчатам, яких приймали сонячні ванни топлес. Поліцейських викликали інші відпочивальники, яких обурив факт відсутності одягу на жінках.


    Винуватиці влаштували розбірки з поліцейськими, мотивуючи свій вчинок тим, що вони мають таке ж право ходити з неприкритим верхом, як і чоловіки.


    Інцидент привернув увагу інших відпочиваючих, думки яких розділилися. Одні підтримували дівчат, інші були категорично проти, називаючи все "ексгібіціонізмом" і вимагали зіграти в такому вигляді на нудистському пляжі.


    В результаті дівчатам довелося піти з пляжу, коли правоохоронці пригрозили надіти на них наручники. До місця події прибуло близько 6 патрульних екіпажів і 20 поліцейських.


    Відео швидко стало вірусним, і жінки Аргентини закликають до акцій протесту проти утиску їх прав.


    Несподівано постраждалих підтримав мер міста Нікочеа, Факундо Лопес. Градоначальник визнав, що існуючий закон застарів, і він готовий його модернізувати.


    "Закон застарів, я готовий його модернізувати. Просто подивіться на коментарі в мережах, щоб зрозуміти, що нам треба буде пройти довгий шлях, щоб усунути стереотипи, пов'язані з мужністю в Аргентині".


    Зараз в країні плануються марші 7 і 11 лютого, і учасники можуть зареєструватися. Один з девізів мітингувальників Буенос-Айреса – "Наші груди не повинні потрапляти під цензуру"!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору