ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Замість швидкої: чоловіка з відкритим переломом обікрали

    23 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Ждав швидку,а прийшли грабіжники

    У Черкасах ввечері обікрали 52-річного чоловіка з відкритим переломом ноги.

    Володимир Бонюк зламав ногу, коли виходив з громадського транспорту. Від больового шоку чоловік знепритомнів. Коли ж він прийшов до тями, почав шукати допомоги, але ніхто з перехожих до нього не підходив, а водії проїжджали повз. Лише патрульні відгукнулися на заклики про допомогу постраждалого.

    Правоохоронці викликали видку, що врятувало чоловікові ногу. За словами лікарів, якби Володимир ще хоча б годину провів без медичної допомоги, кінцівку довелося б відрізати і він би став людиною з інвалідністю. Крім того, він міг просто замерзнути.

    Хоча у вечірній час у місті перехожих і не багато, проте вони все ж були. Ба більше, комусь з них навіть вдалося поцупити сумку постраждалого, коли той був непритомний.

    Медиків вразила байдужість містян.

    Лікар, Володимир Коротиш стверджує, що зазвичай люди чуйні та відгукуються на заклики про допомогу. Він припускає, що можливо городяни, думали, що він просто п'яний.

    "Думали, що людина випила і хай собі лежить, проснеться і піде. А насправді була інша ситуація", - зазначив він.

    На чоловіка тепер чекає тривале та дороге лікування. Йому зроблять кілька операцій. Проте головне - лікарі обіцяють, що він зможе ходити самостійно.

    Його на переході його збив Hyundai Tucson і зник. Чоловік намагався встати і відповзти з дороги, але самостійно не зміг цього зробити. Жодна з машин, що проїжджали повз, не зупинилася, щоб допомогти миколаївцю. Після цього його переїхав КамАЗ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору