ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

НКРЕ придумала новий спосіб пограбування українців!

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Вартість підключення до електромереж зросте більш ніж у 6 разів!

    Більш ніж у шість разів планує підвищити вартість підключення до електричних мереж НКРЕ. Це питання розглядатиметься сьогодні на засіданні Нацкомісії.

    Про це повідомили у прес-службі "Української асоціації відновлювальної енергетики".

    На ньому НКРЕ планує встановити величини питомої вартості нестандартного приєднання електроустановок до електромереж на 2017 рік, що призведе до значного підвищення вартості підключення як нових генеруючих потужностей, так й будь-якого споживача, який планує приєднатися до мереж.

    В Асоціації вважають, що хоча це рішення й розроблялося, аби забезпечити прозорість механізму приєднання нових об'єктів до електромережі, проте вартість послуги необґрунтовано завищена. А це, у свою чергу, може привести до того, що інвестклімат держави ще більше погіршиться, а створення нових виробництв стане практично неможливим.

    Також фахівці з відновлювальної енергетики переконані, що саме та галузь, яку вони представляють, постраждає найбільше, оскільки нові потужності представлені саме нею. Якщо дане рішення вступить у силу і ціни будуть затверджені, це може добити галузь.

    Раніше писали, що користувачам, у будинках яких не встановлені загальні лічильники тепла, перерахують тарифи за опалення за новою формулою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору