ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весілля на Мадагаскарі закінчилося масовим похороном

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Жахливе ДТП на Мадагаскарі

    Жахливою трагедією закінчилися весілля на острові Мадагаскар, де внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 45 гостей церемонії.

    За інформацією New China, за 90 кілометрів від столиці Антананаріву, біля міста Анджозоробе, з моста у річку Мананара зірвався вантажний автомобіль, на якому їхали майже сім десятків родичів молодят.

    На місці загинули 27 жінок, девятеро чоловіків і стільки ж дітей, ще 24 людини опинилися у лікарні з різними травмами. Про це повідомив мер Анджозоробе Лова Андріаманантсоа.

    Більшість людей, котрі впали у воду, потонули. При цьому, за даними рятувальників, наречені на момент аварії також знаходилися всередині автомобіля. Вижили вони чи ні, невідомо.

    Що стало причиною аварії, доведеться з'ясовувати правоохоронцям, оскільки водій автомобіля розповісти про це не зможе. Він опинився в числі тих, для кого ця поїздка стала останньою в житті.

    Використання вантажних автомобілів на острові для перевезення людей під час урочистостей – не рідкість. У сільських районах Мадагаскару стан доріг такий, особливо у сезон дощів, такий, що громадяни надають перевагу саме великому транспорту, коли потрібно орендувати машину на весілля чи на похорон. Він здатний перевозити велику кількість людей і є набагато прохіднішим, ніж звичайні легковики.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору