ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сумщину таємно засипають львівським сміттям

    24 квітня 2024 середа
    60 переглядів
    На сумщину везуть львівське сміття

    П'ятнадцять вантажівок таємно викинули львівське сміття на території Сумської області. Таку інформацію оприлюднив начальник управління наглядового органу Олег Ткаленко на брифінгу в обласній прокуратурі.

    За його словами, за цим фактом уже відкрите кримінальне провадження, а в офісі однієї зі львівських структур проведені санкціоновані обшуки.

    Де саме вивантажили непотріб і хто до цього причетний, Ткаленко не уточнив, посилаючись на таємницю слідства. Більше деталей він пообіцяв розповісти, коли справу передадуть до суду.

    Наприкінці жовтня поліцейські затримали дві львівські вантажівки, ущерть набиті сміттям, що їхали у Глухів, а на початку жовтня 250 кубометрів сміття зі Львовазнайшли у Роменському районі, куди його привезли чотири великих машини. Одну з них правоохоронці згодом зупинили на Полтавщині, і водій, житель Львова, зізнався у скоєному.

    Буквально через пару тижнів у цьому ж регіоні виявили дві вантажівки,водії яких намагалися скинути львівське сміття на території одного з районів. Полтавські правоохоронці перешкодили цьому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору