ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Туристичний Ужгород презентувався у словацькій Братиславі

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Ужгородці на 23-й Міжнародній виставці-ярмарку туризму “ITF SLOVAKIATOUR”

    Закарпатська столиця представлена на Міжнародній виставці-ярмарку туризму “ITF SLOVAKIATOUR”.

    Делегація Ужгородської міської ради, яку очолює заступник міського голови Олександр Білак, перебуває у словацькій Братиславі. Там проходить 23-я Міжнародна виставка-ярмарок туризму “ITF SLOVAKIATOUR”.

    Разом із колегами – заступником мера міста Міхаловце Бенджаміном Банчеєм ужгородці представляють спільний грантовий проект «Інновативні інформаційні продукти транскордонної співпраці» в рамках Програми Норвезької допомоги.

    Головною ціллю проекту є зменшення бар’єрів для транскордонної співпраці, забезпечення розвитку інформаційних потоків інноваційними методами з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Міхаловце та Ужгород мають ключові позиції у сусідніх регіонах, багатий потенціал для співпраці та спільного розвитку.

    Основні заходи проекту:
    1) встановлення точок доступу до інтернету (WiFi) в центральній частині Ужгорода;
    2) встановлення інформаційного кіоску з інформацією для туристів;
    3) встановлення інформаційних серверів та LCD моніторів в приміщенні міськвиконкому Ужгорода;
    4) створення веб-порталів з інтерактивною інформацією про місто та його околиці для туристів (трьома мовами: словацькою, українською та англійською);
    5) створення мультимедіа та аудіогідів з інформацією для туристів (трьома мовами);
    6) створення друкованих інформаційних матеріалів з інформацією про місто для туристів;
    7) промо-заходи для розповсюдження інформації про результати проекту серед цільової аудиторії (у т.ч. конференції та презентації).

    До слова, на площі Театральній, перехресті Корзо і на Київській набережній безкоштовний Інтернет wi-fi, у рамках проекту, вже працює. За словами Олександра Білака, на міжнародній виставці представлені 350 різних павільйонів, організатори очікують понад 70 тисяч відвідувачів.

    У рамках міжнародної виставки будуть зустрічі з представниками різних міст та організацій, обговорять подальшу співпрацю з Кошице та Міхаловце, спільні проекти з цими містами в рамках транскордонного співробітництва.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору