ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що "рішали" на позачерговій сесії Берегівської міськради? (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Позачергова сесія міськради відбулася у Берегові.

    Вчора, 26 січня, на Закарпатті під головуванням мера Золтана Бабяка відбулася позачергова 18 сесія Берегівської міськради VII скликання.

    Перед депутатами зі звітом про виконання міського бюджету за 2016 рік виступила начальник фінуправління Ольга Андришин. Вона наголосила: у міську скарбницю надійшло грошей значно більше, аніж планувалося: перевиконання становить 104,8 процента. А коли точніше, то зароблено понад 87 млн. грн. (без урахування субвенцій). Між іншим, цьогоріч надходження від податків і зборів повинні скласти 93 млн. грн.
    Відтак присутні на сесії народні обранці проголосували за внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 р. "Про міський бюджет на 2017 рік" (зі змінами від 05.01.2017 р.). Начальник міського комунального господарства В‘ячеслав Міщенко надав інформацію "Про внесення змін у додаток до рішення сесії № 494 "Про затвердження Титульного списку видатків на розвиток міста на 2017 рік".
    Депутати голосували за збільшення видатків для придбання спеціалізованої універсальної снігоочищувальної комбінованої машини "МАЗ", вартість якої 2 млн. 240 тис. грн.
    Підтримано звернення групи медпрацівників до органів центральної влади (Кабмін, МОЗ) з приводу створення госпітального округу з центром у Берегові, для чого представники громадськості збиратимуть підписи.
    3771-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору