ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гостей і мешканців Закарпаття просять утриматися від подорожей автомобілями та відпочинку в горах

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Сьогодні і в найближчі дні на території Закарпатської області триватимуть сильні снігопади, температура повітря залишається мінусовою. Негода становить небезпеку для життя й здоров’я громадян.

    Через складні погодні умови (сильні снігопади, різкі пориви вітру та ожеледицю) на автодорогах державного значення Закарпатської області введено тимчасове обмеження руху для великовагових транспортних засобів. На трасах діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту, де водії можуть перечекати негоду.

    Водіїв легкового автотранспорту також просимо, по можливості, утриматися від далеких поїздок. Видимість на автодорогах у снігопад мінімальна, що викликає ризик ДТП, травмування і загибелі людей.

    Керівництво закарпатської поліції також звертається до власників туристичних фірм із проханням утриматися від організації виїздів туристичних груп у гірські райони. За зиму вже маємо в краї випадки, коли туристи заблукали в горах, і їхнє життя перебувало в небезпеці. Нині ж погода значно ускладнилася, можливі сходження лавин.

    Окрема група ризику в негоду – це соціально незахищені верстви населення, передовсім так звані безхатченки, особи, що зловживають алкогольними напоями. На жаль, маємо вже кілька випадків загибелі людей цієї категорії від переохолодження.

    Шановні краяни! Якщо ви бачите на вулиці людину, яка потрапила в складну життєву ситуацію й потребує допомоги, не будьте байдужими. Навіть якщо людина перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Зателефонуйте медикам, у поліцію, в службу порятунку, де людині нададуть допомогу. Цим ви, можливо, порятуєте людське життя.

    Керівництво ГУНП в Закарпатській області просить закарпатців і гостей нашого краю з порозумінням поставитися до складної ситуації на Закарпатті та викликаних негодою тимчасових незручностей, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору