ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді продовжили карантинні заходи до 16 січня

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    Ужгород. Протиепідемічна комісія продовжила карантин до 16 січня

    Під головуванням міського голови Богдана Андріїва відбулося засідання протиепідемічної комісії, під час якого обговорили ситуацію із захворюваністю на ГРВІ у місті.

    Із 29 грудня 2016 року по 5 січня 2017 року за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 642 ужгородців. Порівняно з показниками попереднього тижня, кількість хворих зменшилася вдвічі, разом із тим, рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу.
    Із початку епідсезону 2016-2017 рр. серед ужгородців зареєстровано 16 випадків сезонного грипу "А", зокрема, за минулий тиждень - 5, у тому числі 2 дітей.
    Оскільки показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Ужгорода залишається одним із найвищих в області, було прийнято рішення продовжити карантинні заходи.
    Обмежувальні протиепідемічні заходи продовжать у дитсадках, триватиме і щоденний моніторинг стану відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів. Навчання у загальноосвітніх закладах та шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів міста відновиться 16 січня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору