ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У банках підприємцям-закарпатцям видаватимуть лише по 50 тисяч гривень!

    29 березня 2024 п'ятниця
    108 переглядів
    Національний банк України повідомляє...

    З 4 січня Нацбанк знизив граничну суму розрахунків готівкою за участю фізосіб.

    Національний банк зменшує з 4 січня граничну суму розрахунків готівкою за участю фізичних осіб з 150 тисяч гривень до 50 тисяч гривень.

    Про це повідомляє прес-служба НБУ.

    Постановою Банку гранична сума розрахунків передбачена готівкою між фізичною особою і підприємством (підприємцем) протягом одного дня в розмірі 50 тисяч гривень, а також між фізичними особами за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, в розмірі 50 тисяч гривень.

    «Безготівкові розрахунки можуть здійснюватися без будь-яких обмежень, і банки зобов’язані забезпечити безготівкові перерахування на вимогу клієнтів у повному обсязі», – йдеться в повідомленні Нацбанку.

    Гранична сума розрахунків готівкою між підприємствами протягом одного дня залишається незмінною і становить 10 тисяч гривень.

    Національний банк наголошує, що встановлення граничної суми розрахунків готівкою на рівні 50 тисяч гривень не завдасть незручностей громадянам і не торкнеться щоденних покупок населення, оскільки стосуватиметься лише великих покупок (нерухомості, коштовностей, транспортних засобів, предметів мистецтва, хутра, дорогих годинників, подорожей і т. д.).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору