ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відоме українське подружжя вже більше 20 років радує закарпатських дітей - від Св.Миколая до Водохреща (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    76 переглядів
    Закарпаття. А хто-хто Миколая любить?

    Розпочалися новорічно-різдвяні свята, а це, як відомо, - час, коли діти та дорослі отримують подарунки.



    Напередодні нового року більше 4 тис.подарков були вручени вихованцям дитячих садків і шкіл Закарпаття від відомого політика Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко, передані в церкви і монастирі. Подружжя радують маленьких закарпатців ось уже понад 20 років, а діти завжди з непідробним інтересом зустрічають привітання своїх іменитих і щедрих гостей.


    19 грудня в святковому настрої учні Підполозянської школи на Воловеччині зустріли депутата Воловецького райради Мирослава Щербея, який прийшов не з порожніми руками. Народний обранець передав дітям солодкі подарунки від Віктора Медведчука і Оксани Марченко. Поздоровлення від подружжя отримали і школярі Жденієво.


    Поддерзка зоряної пари не обмежується тільки новорічними презентами, що позитивно позначається і на навчальному процесі. «У нас пройшли районні олімпіади, є 22 призера, є переможці олімпіад», - з гордістю розповідає Іван Далекорей, директор Жденіевской школи.
    3311-.jpg
    Подарунки від відомих подружжя були доставлені також в дитячі садки та школи сіл Верхня Грабівниця, Латірка, Тишев, Копашов, Розтоки, Перехресного, Буковці, Кичерного і Щербовця. У кожному навчальному закладі відвідувачів зустрічали діти з їх щирими посмішками і справжньою дитячою радістю.


    «Завдяки спонсорам, депутатам і голові сільради ми з кожним роком покращуємо свої матеріальні умови. Тому наш садок розвивається. У нас 40 діток, і ми забезпечені всім необхідним », - рас сказала журналістам Ольга Понзель, завідуюча Подполозянскім дитсадком.


    За словами завідуючої, день Святого Миколая і напередодні Нового року у дітей Воловетчіни завжди особливий - Віктор Медведчук і Оксана Марченко не забувають про них ось уже 20 років!


    «Не дивлячись на те, що акція триває вже понад 20 років, щороку діти з нетерпінням чекають іменного Новорічних свят. І завжди запитують мене, чи будуть подарунки? »- Каже Людмила Фельбаба, помічниця депутата Воловецької районної ради.
    Вручення подарунків, яку вже багато років організовують Віктор Медведчук і Оксана Марченко, не закінчується Днем святого Миколая, може тривати до середини січня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору