ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Динамівський» футбольний турнір виграла команда Закарпатської митниці (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Перемогу команда Закарпатської митниці ДФС здобула напередодні, під час турніру з міні-футболу. Футбольне змагання організувало фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

    Участь у спортивному змаганні, яке проходило у спорткомплексі «Юність», взяли 8 команд правоохоронних органів області.
    Команда Закарпатської митниці ДФС розпочала шлях турнірною таблицею з поєдинку з командою відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, який закінчила з рахунком 4:1.
    Далі команда митників змагалась з футболістами Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій і виграла з рахунком 1:0.
    Після цього футболісти митниці здобули перемогу у поєдинку з командою Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, з рахунком 2:1.
    За вихід з груп у паралельних півфіналах зустрілись команда Нацгвардії та Закарпатської митниці ДФС. Футбольна дуель завершилась з результатом 0:2, на користь митників. В другій групі зустрілись команда Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Управління служби безпеки у Закарпатській області. Матч завершився з рахунком 4:2.
    У фіналі футболісти Закарпатської митниці ДФС впевнено отримали перемогу у команди Головного управління Національної поліції в Закарпатській області з рахунком 2:0.
    Таким чином, третє місце посіла команда Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, друге – Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а перемога – перше місце у турнірі з міні-футболу, – на рахунку Закарпатської митниці ДФС.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору