ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підприємці з Рахівщини звернулися по допомогу до влади і ЗМІ!

    20 квітня 2024 субота
    44 переглядів
    Що твориться на Рахівщині?

    Увірвався терпець!

    Підприємці з Закарпаття звертаються по допомогу до представників влади та ЗМІ краю аби врятувати їх від наклепу та тиску від депутата-афериста.
    Деревобробники Рахівського району написали листа представників влади та ЗМІ Закарпаття, в якому просять допомогти розібратися з депутатом Рахівської райради, який прикриваючись їх чесною репутацією, паплюжить не тільки владні кола, лісову галузь, а ще й підприємців, які платять податки і не воліють мати проблеми.

    ЗВЕРНЕННЯ

    Ми, підприємці Рахівщини надзвичайно стурбовані публікаціяи в засобах масової інформації Закарпаття, в тому числі Інтернет-виданнях, де опубліковані вимоги депутата Рахівської райради від політичної партії "Укроп" Миколи Кокіш-Мельника, який ніби-то від нашого імені заявляє, щодо сплати хабарів у розмірі 4-6 тисяч дол., за кожний вивезений кубічний метр деревини з ДП "Рахівське ЛДГ".
    Також ми не вимагали проводити аукціон лісу з Рахівського району у місті Рахові та не звинувачували начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства в отриманні хабара 4-6 тисяч дол. від підприємців сусідніх районів.
    Основна наша вимога доведена до директора ДП "Рахівське ЛДГ" Володимира Приступи та голови Рахівської РДА Павла Бесараби.
    Крім того повідомляємо, що депутат Рахівської райради Кокіш-Мельник жодної зустрічі з підприємцями району, які займаються лісозаготівлею та переробкою деревини не проводив. А викладена ним інформація в Інтернет-виданнях є неправдивою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору