ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ветерани АТО попередили керманича закарпатського Держгеокадастру про недопущення дерибану садів Ужгородського радгоспу (ДОКУМЕНТ)

    17 квітня 2024 середа
    62 переглядів
    Ужгород. У схемі дерибану планували задіяти “піджаків”-АТОшників.

    Представниками Ужгородської філії «Української асоціація інвалідів АТО» стало відомо про спроби чиновництва кулуарно роздерибанити територію садів (16 га) колишнього радгоспу по вул. Загорській в Ужгороді.

    В схемі повинні були задіяні “піджаки” з середовища атовців, на яких виділятиметься земля для переоформлення в майбутньому на потрібних власників.

    Серед учасників оборудки фігурують голова однієї з громадських організацій учасників АТО, представники військової частини, чиновники Закарпатської ОДА та головного управління Держеокадастру в Закарпатській області.

    З метою недопущення зловживань при розподілі земля, яка виділятиметься військовослужбовцям, секретар Ужгородської філії «Української асоціація інвалідів АТО» Руслан Ференці попередив в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області Заяць Т.Ф. про недопустимість розподілу земельних ділянок в районі вулиці Загорська в Ужгороді (колишні сади радгоспу), без громадського обговорення кандидатур на отримання земельних ділянок.

    Копія звернення направлена Голові Закарпатської обласної державної адміністрації Москалю Г.Г.

    В.о. начальника Головного управління
    Держгеокадастру в Закарпатській області
    Заяць Т.Ф.
    Копія: Голові Закарпатської обласної
    державної адміністрації
    Москалю Г.Г.

    Доводимо до Вашого відома, що Ужгородська філія «Українська асоціація інвалідів АТО» не делегувала повноваження для представлення інтересів учасників бойових дій та АТО – Марчишаку М.М.
    У зв’язку з можливістю непрозорого розподілу земельного фонду під виглядом отримання землі учасниками АТО, попереджаємо Вас про недопустимість розподілу земельних ділянок в районі вулиці Загорська в Ужгороді (колишні сади радгоспу), без громадського обговорення кандидатур на отримання земельних ділянок
    , – йдеться у листі.
    3089-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору