ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий президент США та його діти

    19 квітня 2024 п'ятниця
    118 переглядів
    Велика родина нового президента США Дональда Трампа

    Трамп всюди тягне своїх дітей - на офіційні заходи та зустрічі.

    Я писав, що у Дональда Трампа є два варіанти видатної кар’єри: або він стане великим Президентом США, як, наприклад, Рональд Рейґан, якого, до речі, теж називали клоуном. Або він поставить рекорд з імпічменту, отримавши його ще на початку президентського терміну.

    Поки неясно, але елементи другого сценарію присутні. Зокрема, Трамп всюди тягне своїх дітей. На офіційні заходи та зустрічі.

    Іванка Трамп була присутня на зустрічі з прем’єр-міністром Японії. Син Трампа в Парижі обговорював з місцевою проросійською публікою можливості співпраці з недоімперією. Ось буквально щойно пройшла зустріч Трампа з керівниками хай-тех компаній США, і там були аж троє дітей Президента.

    Це навіщо? Що це означає? Що діти впливатимуть на питання зовнішньої та внутрішньої політики?

    Як відомо, діти президентів, які проявляли активність в політиці, до добра не доводять. Досить згадати хоча б Ґамаля Мубарека або Сашу-стоматолога.

    Та й як щодо збереження держтаємниці, адже діти Президента офіційних посад і, відповідно, допуску до секретів не мають. Пам’ятаю, Гіллларі загнобили лише за використання домашньої пошти для листування з малозначних питань, що стосуються її роботи.

    Олександр Кочетков, політолог

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору