ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пози сну розкажуть про ваші відносини з партнером!

    29 березня 2024 п'ятниця
    240 переглядів
    Пози закоханих під час сну цікаво розгадувати...

    Пози закоханих під час сну розгадувати цікаво, так як їх значення розповість про те, які справжні стосунки пов’язують пару, хто грає головну роль.

    Інколи люди думають, що вони — ідеальна пара, а засинають у різних куточках ліжка, і це дуже поганий знак. Тому, намагаючись не розчаровуватися, спокійно проаналізуйте, а в яких позах засинаєте ви зі своєю коханою людиною.

    1 «Відвойовуючи простір»
    Варіанту “1” віддають перевагу люди, які люблять один одного, але їх відносини все ж вимагають пильної уваги. Психологи відзначають, що той, хто спить на спині, не має потреби бачити свого партнера, а спить на животі — упертий і кілька замкнений. Разом з тим переплетення ніг свідчить, що у людей є зобов’язання один перед одним.

    2 «Спиною до спини»
    Пара прагне зберегти особистий простір, не втрачаючи при цьому контакту. Ця поза свідчить про стабільні і здорові відносини, як би підкреслюючи їх симетрію. Для людей, які сплять таким чином, присутність партнера поруч — обов’язкова умова комфорту.

    3 «Ти далеко від мене»
    Така поза сигналізує, що в стосунках пари явно щось не так. Відсутність контакту між тілами і те, що партнери відвертаються один від одного, може означати, що люди прагнуть отримати більше особистої свободи або ж бачать один в одному конкурента. Якщо тіло напружене, а руки «закриті», ймовірно, пара нещодавно посварилася і миритися не збирається. Якщо ж тіло розслаблене, то ніякої напруженості у відносинах немає, швидше за все, люди довіряють один одному і поважають особистий простір партнера.

    4 «На відстані витягнутої руки»
    «Спонтанні відносини» — такий висновок зробили психологи, аналізуючи цю позу для сну. Кожен партнер поважає особистий простір іншого. Швидше за все, у кожного з них є свої друзі, вони порізно ходять на вечірки, але при цьому безмежно довіряють один одному. Простягнута рука означає готовність захищати свого партнера, а долоні під щокою говорять про те, що людина спокійна і їй комфортно. Якщо ж між парою стався конфлікт, то така поза може свідчити про спроби помиритися.
    3001-1.jpg
    5 «Дивлюсь у тебе, як у дзеркало»
    Пара, яка спить у такій позі, як правило, може похвалитися чудовими стосунками. Рутина і повсякденні проблеми не можуть негативно вплинути на відносини всередині неї. У такій позі сплять люди, які ведуть активне статеве життя, при цьому будучи хорошими друзями і прекрасними партнерами.

    6 «Не йди, побудь зі мною»
    Швидше за все, ця пара прагне до волі, але рука на плечі говорить про прояв любові. Це необхідність відчувати свого партнера. Значить, саме цього відчуття людині не вистачає найбільше. У людини, яка в такій позі спить спиною до партнера, на думку психологів, завищена самооцінка.

    7 «Домінування»
    Експерти з мови тіла відзначають, що такі обійми є свідченням любові і прихильності між подружжям. Швидше за все, у пари прекрасне сексуальне життя. При цьому один з партнерів воліє домінувати у стосунках.

    8 «Ложка»
    Якщо партнер обіймає іншого ззаду, це означає, що він проявляє увагу і турботу, впевнені психологи. Така пара відчуває себе комфортно і безпечно. При цьому відносини між людьми, які сплять в цій позі, далекі від ідеальних. Швидше за все, у відносинах існує певна невизначеність.

    9 «Сплетіння рук, сплетіння ніг»
    Фахівці кажуть, що, коли уві сні пара переплітається ногами і руками, це свідчить про нестримну пристрасть у стосунках. Як правило, в такій позі пари сплять на початку відносин, коли їм хочеться відчувати себе єдиним цілим. Нерідко в цій позі сплять ревниві люди.

    10 «Тобі половина, і мені половина»
    Така поза свідчить, що людина не прагне демонструвати любов до своєї половинки. Зазвичай зайняти більший простір ліжка намагається той, кому необхідно самоствердження, в тому числі і у відносинах. Крім того, експерти відзначають, що з піднятими над головою руками зазвичай сплять вперті люди, які прагнуть до лідерства у відносинах і хочуть тримати все під контролем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору