ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті невідомі намагались підпалити автомобіль прикордонника

    28 березня 2024 четвер
    47 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Співробітники Держприкордонслужби активно протидіють правопорушенням на державному кордоні. Саме через неодноразові затримання партій контрабандних товарів, груп незаконних мігрантів та правопорушників, які намагаються здійснювати протиправну діяльність, досить часто зловмисники намагаються чинити тиск на прикордонників.

    Черговий випадок стався учора ввечері в Ужгороді. Невідомі намагалися підпалити автомобіль оперативного співробітника прикордонного відомства. Прикордоннику вдалося загасити полум’я, вчасно виявивши підпал. Не виключено, що цьому передували дії охоронця кордону з ефективної протидії незаконній діяльності правопорушників на державному рубежі.
    По даному факту було проінформовано співробітників Національної Поліції у Закарпатській області. На місці події правоохоронці виявили пляшки із запалювальною сумішшю, одна з яких згоріла, та пристрій для запуску салюту.
    Зазначимо, щодо всіх подібних випадків прикордонне відомство проводить ретельні перевірки та захищає права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам, не залишаться поза увагою співробітників власної безпеки Держприкордонслужби і правоохоронних органів, та будуть притягнуті до відповідальності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору