ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автобус “Чернівці – Ужгород” разом з пасажирами знесло в кювет (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    25 переглядів
    Бійці ДСНС витягли пасажирський автобус на дорогу.

    Через погіршення погодних умов (сильний сніг та ожеледиця) рятувальники продовжують надавати допомогу водіям транспортних засобів, що не можуть самостійно здолати слизькі ділянок доріг.

    Так, 2 грудня до рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів надійшло повідомлення про те, що на автошляху Мукачево-Рогатин, між населеними пунктами Костилівка та Ділове, з’їхав у кювет пасажирський автобус «Ікарус» сполученням «Чернівці-Ужгород». В автобусі перебувало 38 чоловік.
    Бійці ДСНС, що прибули за викликом, витягли транспортний засіб на дорогу, після чого автобус продовжив свій маршрут. Внаслідок події ніхто не постраждав.
    Через декілька хвилин після першого виклику до рахівських рятувальників знову звернулись по допомогу водії вантажних автомобілів. Цього разу підрозділи відбуксирували два вантажних автомобіля, які через відсутність на колесах автомобілів ланцюгів проти ковзання не могли здолати ожеледицю на дорозі. Бійці ДСНС допомогли машинам виїхати на узвишшя, після чого вантажівки самостійно продовжили рух у потрібному напрямку.
    Всього з 1 по 2 грудня для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області було надано допомогу в буксируванні 80 автомобілів. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 3 одиниці техніки та 12 рятувальників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору