ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець впав із аварійного мосту - провалився!

    28 березня 2024 четвер
    108 переглядів
    Людина провалилася, долаючи міст, який знаходиться у аварійному стані.

    Надзвичайна ситуація трапилася у Перечинському районі Закарпаття.

    Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук ужгородець Юрій Ломакін.

    “Сьогодні під час велопрогулянки стали свідками того, як людина, долаючи міст, який знаходиться у аварійному стані, просто провалилася крізь його пошкоджене покриття.

    Підвісний міст через річку Уж в селі Ворочево, нещодавно був пошкоджений “великою водою”. Перила, дерев’яне покриття мосту та сталеві троси вода знищила дуже швидко.

    Проте наших людей переконати дуже важко. Незважаючи на інформаційні таблички та біло-червону смугасту стрічку люди і далі, ризикуючи власним здоров’ям та життям, за звичкою продовжують користуватися цим мостом, адже він поєднує село із автобусною зупинкою та залізничною станцією.

    Оголошення про наміри почати ремонт є. Сказати що керівництво Ворочівської сільської ради не попередило людей не можна. Окрім того така інформація розміщена з обох боків мосту. Але виходячи з суворих реалій сьогодення, навряд чи він буде відремонтований найближчим часом.
    2580-1.jpg

    З огляду на безпечність, яка напевно є одним з елементів нашого менталітету і так нам усім притаманна, такі аварійні ділянки, напевно, варто повністю розбирати та обгороджувати колючим дротом. Для того, щоб зменшити кількість бажаючих отримати статус камікадзе.

    Будьте обережні! Подумайте про себе та своїх близьких.

    P.S. З людиною, яка провалилася на мосту все гаразд. Ми відразу ж кинулися на допомогу, але слава Богу все обійшлося. Пощастило. Чоловік впав на ділянці ближче до берегу. Але ж все могло скінчитися набагато гірше”, – зазначив пан Юрій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору