ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція затримала розбійника, який з лезом напав на водія! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Поліція Мукачівського району розпочала кримінальне провадження щодо 36-річного чоловіка, який вчинив розбійний напад. Його було затримано за гарячими слідами та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

    Вчора, 16 листопада, в поліцію надійшло звернення про бійку поблизу села Завидово Мукачівського району. На місце події негайно прибула група швидкого реагування Мукачівського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що близько 21-ої години закарпатець, який їхав з Хуста до Ужгорода, взяв підвезти незнайомого пасажира. Приблизно за 20 км від Мукачева пасажир вийняв лезо та приклав до шиї водія з вимогою віддати гроші. Водій почав захищатися і зупинив автомобіль. Обидва чоловіки вийшли на вулицю, де між ними почалася бійка. Це помітили водії, які проїжджали повз, вони ж і викликали поліцію.
    Правоохоронці затримали нападника та доставили його до відділення поліції. Як з’ясували правоохоронці, злочинцем виявився 36-річний уродженець м. Кропивницький Кіровоградської області. Наразі чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
    Потерпілого водія, 36-річного мешканця м. Хуст, з численними порізами обличчя госпіталізовано до Мукачівської районної лікарні. Досудове розслідування триває.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
    2545-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору