ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як патрульні в Ужгороді борються з розповсюдженням наркотиків (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    35 переглядів
    Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева повідомляє...

    Це вже 16 випадків виявлення наркотичних речовин на території обслуговування Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

    Цього разу речовини, схожі на наркотичні, виявили під час нічного патрулювання в Ужгороді. Вчора близько 23:00 екіпаж ужгородських патрульних зупинив Seat Leon за порушення ПДР на вулиці 8-го березня.
    Під час перевірки документів і спілкування з водієм патрульні помітили, що пасажир нервує та поводить себе підозріло. Полісмени вирішили провести поверхневу перевірку чоловіка, повідомляє Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.
    Підозри патрульних підтвердилися, коли при огляди вони виявили у громадянина згорток та 4 поліетиленових пакетиків з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін та ще два пакетики з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану. Також у громадянина виявили ваги.
    Як зізнався патрульним сам правопорушник, при собі він мав близько 12-14 грамів наркотичних речовин.
    Цієї ж ночі на вулиці Гагаріна патрульні зупинили автомобіль Skoda Fabia. У водія полісмени помітили ознаки сп’яніння. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили дзеркало із залишками білої кристалічної речовини та пачку сигарет із залишками рослинної речовини зеленого кольору з характерним запахом. Також громадянин мав при собі пристрій для викурювання наркотичних речовин.
    В усіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка в присутності понятих вилучала речові докази. Справами займаються слідчі.
    2522-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору