ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатців, які незаконно споживали електричну енергію, оштрафували на 326 тис. грн.

    18 квітня 2024 четвер
    43 переглядів
    ПАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє!

    І це - тільки за минулий тиждень!

    З настанням холодної пори року з кожним тижнем все більше й більше фактів незаконного споживання електроенергії фіксують працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго». Так, якщо впродовж позаминулого тижня було зафіксовано 70 подібних фактів, то за минулий тиждень - 79.
    Традиційно найбільше фактів крадіжок фіксують у побуті: так, упродовж минулого тижня було складено 61 Акт про порушення Правил серед населення та 18 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).
    Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено в Мукачівському та Тячівському районах (11 та 9 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб енергопостачальника (17 випадків). Також частим порушенням за останній період є вплив на роботу засобу обліку з метою зміни його показів, зрив індикатору впливу змінного магнітного та електричного поля.
    У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 9-ти районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у Рахівському, Міжгірському районах, у м. Ужгороді та м. Мукачеві (по 3 випадки у кожному). Так, найпопулярнішим порушенням стало пошкодження засобу обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше), використання електричної енергії для підприємницької діяльності, яка повинна сплачуватися за відповідним тарифом, а також самовільне підключення електроустановок до електричної мережі енергопостачальника.
    При цьому впродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 331,76,61 тис. грн, із яких у побуті – на суму 326,09 тис. грн, у юридичному секторі – на суму 5,67 тис. грн.
    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору